Brașov. Carrefour angajează 200 de persoane în Mall-ul AFI din Centrul Civic

Last Updated on februarie 19, 2020 La 1 mai este anunțată marea deschidere a mall-ului AFI din Centrul Civic, unde va fi și un supermarket Carrefour.

Potrivit unui anunț al retailerului ar urma să fie angajate 200 de persoane în diverse posturi. Astfel, Carrefour caută, în primul rând casieri comerciali, dar și cofetari, patiseri, brutari, pizzeri și chiar shaormari, anunță bizbrasov.ro.

Brașov. Carrefour angajează 200 de persoane în Mall-ul AFI din Centrul Civic 1

„Pe scurt, tot ce trebuie să faci este: să animi spațiul de vânzare, să întâmpini și să consiliezi clienții facilitând procesul de cumpărare; să fii amabil, pentru că zâmbetul tău are puterea de a le face ziua mai frumoasă”, sunt principalele cerințe pentru cei care vor să devină casieri la Carrefour – AFI.

Pe lângă salariul lunar, Carrefour își completează oferta pentru viitorii angajați cu: asigurare medicală privată, tichete de masă, cupoane de magazine de Paști și Crăciun, ajutor de transport, prime de vacantă și fidelitate, dar și cursuri de formare și dezvoltare.

Previous Story

Brașov. Medic găsit mort în casă. Avea 48 de ani. „Cu durere în suflet, anunțăm plecarea dintre noi a dr. Vitalie Neaga, prieten și profesionist desăvârșit, membru fondator al clinicii noastre. Dragă Vitalie, îți promitem să …”

Next Story

Brașov. Turiştii îşi pot lăsa bagajele în cutii de depozitare special amenajate în Centru. „Rezistă şi la forţare cu un un levier şi la glonț”