Brașov. Turiştii îşi pot lăsa bagajele în cutii de depozitare special amenajate în Centru. „Rezistă şi la forţare cu un un levier şi la glonț”

Last Updated on februarie 19, 2020 O inițiativă de mare ajutor pentru turiștii care vizitează centrul orașului. Au fost amenajate mai multe locuri de depozitare, în care oamenii îşi pot lăsa rucsacii sau trollerele, ca să se poată plimba în voie. În plus, scapă de o mare bătaie de cap: teama de a nu-şi uita vreun bagaj pe undeva.

Locurile de depozitare mai pot avea o funcţie. Dacă faceţi un comision cuiva, nu mai este nevoie să vă sincronizaţi programul cu destinatarul. Îi puteţi lăsa acolo pachetul, anunță Observator TV.

Brașov. Turiştii îşi pot lăsa bagajele în cutii de depozitare special amenajate în Centru. „Rezistă şi la forţare cu un un levier şi la glonț” 1

În cazul dulapurilor de mari dimensiuni, avantajul este că sunt foarte încăpătoare şi intră mai multe bagaje. Astfel, dacă mergeţi în grup, tariful se împarte.

Silviu Lungu, iniţiatorul proiectului: Există un standard pentru siguranţa acestui tip de echipament. E o siguranţă maximă. Rezistă şi la forţare cu un un levier şi la glont. Am fost în Germania în fabrica şi am văzut efectiv cum le testau.

Astfel de spaţii de depozitare, mai sunt doar în Bucureşti. Le găsim la Gara de Nord, pe aeroport, dar şi în Centrul Vechi.

Previous Story

Brașov. Carrefour angajează 200 de persoane în Mall-ul AFI din Centrul Civic

Next Story

Brașov. Cei mai mari săritori cu schiurile din lume vin în premieră în România, la Râșnov. Stefan Kraft, Dawid Kubacki, Kamil Stoch vin la Cupa Mondială Masculină de Sărituri cu Schiurile care va avea loc pe Valea Cărbunării