Brașov. Andronache Gabriel: „Ca navetist pe DN1 apreciez că alternativa la acest drum, devenit expoziție de mașini, prinde contur. Apreciez implicarea lui Adrian Vestea în proiect. Este o garanție că proiectul se va face. În weekendul trecut…”

Last Updated on februarie 8, 2020 Cei de la PNL sunt conștienți că Autostrada Brașov-Comarnic nu se va construi ușor astfel că se caută soluții pentru rute alternative. Adrian Veștea, președintele CJ Brașov, s-a întâlnit cu ministrul Transporturilor pentru a pune în valoare ruta Câmpina – Valea Doftanei – Săcele ca alternativă pentru DN1.

Andronache Gabriel, deputat PNL: „Ca navetist pe DN1 apreciez că alternativa la acest drum, devenit expoziție de mașini, prinde contur. Apreciez implicarea lui Adrian Vestea în proiect. Este o garanție că proiectul se va face.

Brașov. Andronache Gabriel: „Ca navetist pe DN1 apreciez că alternativa la acest drum, devenit expoziție de mașini, prinde contur. Apreciez implicarea lui Adrian Vestea în proiect. Este o garanție că proiectul se va face. În weekendul trecut...” 1

În weekendul trecut împreună cu Lucian Bode a luat la pas drumul județean 102I pentru a constata problemele cadastrale ce trebuie soluționate.
Miercuri la Ministerul Dezvoltării a pus la punct chestiunile prealabile pentru angajarea lucrărilor (actualizare studii).

Există și proiectul de bugetare a actualizării studiului de fezabilitate.
Lucrurile se mișcă! IMPORTANT!

Treabă bună, Adrian Veștea!
Treabă bună, Lucian Bode!
Treabă bună, Ionuț Ștefan!

Previous Story

Brașov. Allen Coliban: „Scripcaru a câștigat alegerile în 2016 cu 45.897 voturi. Pentru a-l învinge, Alianța USR-PLUS are nevoie de 50.000 de brașoveni care să înțeleagă, la fel ca noi, că Brașovul se află în fața unui punct de cotitură: fie se sufocă, lipsit de viziune și căpușat de interese, fie se ridică, se scutură de praf și se ia la întrecere cu Oradea, Cluj-Napoca și Timișoara, pentru a deveni orașul preferat al românilor, cel în care toți ar vrea să locuiască. Mai sunt …”

Next Story

Brașov. Accident în lanț, 4 mașini implicate la trecerea de pietoni de la Parcul Central. Vineri un bătrân a fost spulberat pe trecerea de pietoni