Brașov. Allen Coliban: „Scripcaru a câștigat alegerile în 2016 cu 45.897 voturi. Pentru a-l învinge, Alianța USR-PLUS are nevoie de 50.000 de brașoveni care să înțeleagă, la fel ca noi, că Brașovul se află în fața unui punct de cotitură: fie se sufocă, lipsit de viziune și căpușat de interese, fie se ridică, se scutură de praf și se ia la întrecere cu Oradea, Cluj-Napoca și Timișoara, pentru a deveni orașul preferat al românilor, cel în care toți ar vrea să locuiască. Mai sunt …”

Last Updated on februarie 8, 2020 Allen Coliban, candidatul USR la primăria Brașov, a făcut un calcul simplu. Este nevoie de 50.00 de brașoveni supărați pe actuala stare din oraș să meargă la vot și Scripcaru pierde alegerile. Există atâția brașoveni supărați?

Allen Coliban:#aceeașimizerie – La Mulți Ani, USL! (Chemarea la arme!).
Coincidență! Taman miercuri, când au plecat toți senini după căderea guvernului, s-au împlinit 9 ani de la formarea odioasei USL (alianța PSD-PNL). Ce îi ardea cel mai tare pe pesediști și pe o mare parte dintre aleșii locali PNL, rămânerea la alegeri locale într-un singur tur, s-a întâmplat.

Brașov. Allen Coliban: „Scripcaru a câștigat alegerile în 2016 cu 45.897 voturi. Pentru a-l învinge, Alianța USR-PLUS are nevoie de 50.000 de brașoveni care să înțeleagă, la fel ca noi, că Brașovul se află în fața unui punct de cotitură: fie se sufocă, lipsit de viziune și căpușat de interese, fie se ridică, se scutură de praf și se ia la întrecere cu Oradea, Cluj-Napoca și Timișoara, pentru a deveni orașul preferat al românilor, cel în care toți ar vrea să locuiască. Mai sunt ...” 1

Iohannis s-a grăbit să ne explice că nu e nicio problemă: statul funcționează, PNL rămâne la guvernare, chiar dacă nu vor fi anticipate – lucru pe care tot PSD îl va decide, până la urmă.

Miza reală a jocului politic macro este baroniada. “Ia-ți-o ție, dă-mi-o mie”, în final toată lumea e mulțumită – țara se împarte în roșu-galben, baronii rămân pe poziții încă 4 ani.

Stop! Putem să le schimbăm socotelile. Putem să îi înlocuim. Scripcaru a câștigat alegerile în 2016 cu 45.897 voturi. Pentru a-l învinge, Alianța USR-PLUS are nevoie de 50.000 de brașoveni care să înțeleagă, la fel ca noi, că Brașovul se află în fața unui punct de cotitură: fie se sufocă, lipsit de viziune și căpușat de interese, fie se ridică, se scutură de praf și se ia la întrecere cu Oradea, Cluj-Napoca și Timișoara, pentru a deveni orașul preferat al românilor, cel în care toți ar vrea să locuiască.

Mai sunt 4 luni în care vă vom da toate argumentele pentru a vă convinge, dacă nu am făcut-o deja. Odată convinși, vă vom cere ajutorul și implicarea în campanie: hai să recâștigăm Brașovul și să-l facem așa cum îl visăm!

Previous Story

Mihai Nanu: „Mă întreabă lumea cum văd eu problema traficului în Brașov…Scoateți-vă din cap orice știți voi despre tramvaiul 101 care a fost scos în 2007! Tramvaiul ăla a fost construit la mijlocul anilor ‘80 cu minimum de investiții, infrastructura și materialul rulant erau sub orice critică. Tramvaiele moderne nu troncăne și sunt atât de silențioase încât te pot lovi fiindcă nu le auzi. Dacă nu mă credeți, mergeți în Viena sau în orașul românesc Oradea. O linie de tramvai…”

Next Story

Brașov. Andronache Gabriel: „Ca navetist pe DN1 apreciez că alternativa la acest drum, devenit expoziție de mașini, prinde contur. Apreciez implicarea lui Adrian Vestea în proiect. Este o garanție că proiectul se va face. În weekendul trecut…”