Poiana Brașov. Andreea Pora: „Petrecut 2 ore ca sa ies din parcarea hotel Rossignol. Până in artera principala. Alte 2 ore de la Pârâul Rece in DN1. Si e doar începutul coșmarului numit Brașov -București. Ne meritam soarta”

Last Updated on ianuarie 4, 2020 Poiana Brașov este blocată în aceste zile. Autobuzele au rămas și ele prinde în trafic.

Jurnalista Andreea Pora: „La multi ani tarisoarei si iubitilor conducatori din ultimii 30 de ani. Petrecut 2 ore ca sa ies din parcarea hotel Rossignol (Poiana Brașov-perla stațiunilor). Până in artera principala. Alte 2 ore de la Pârâul Rece in DN1. Si e doar începutul coșmarului numit Brașov -București. Ne meritam soarta”.

Poiana Brașov. Andreea Pora: „Petrecut 2 ore ca sa ies din parcarea hotel Rossignol. Până in artera principala. Alte 2 ore de la Pârâul Rece in DN1. Si e doar începutul coșmarului numit Brașov -București. Ne meritam soarta” 1

Cristian Macedonschi: „Poiana Brasov isi asteapta fanii in acest weekend la ski!
Hotelurile din Brasov si Poiana va asteapta!

Recomandarea mea e sa urcati cu masina doar pana in parcarea mica si de acolo cu transportul public pana la partie iar cu cat urcati mai devreme prindeti cozi mai mici la cabine si gondole!”

Previous Story

Accident Brașov. Un autocar în care se aflau 55 de persoane a lovit două mașini în sensul giratoriu

Next Story

Aurel: „Asta înseamnă să fii patriot! Să respecți tradiția pe DN1 Comarnic-Predeal! Și când te gândești că autostrada Comarnic-Brașov e pustie….păcat de investiție…”