Aurel: „Asta înseamnă să fii patriot! Să respecți tradiția pe DN1 Comarnic-Predeal! Și când te gândești că autostrada Comarnic-Brașov e pustie….păcat de investiție…”

Last Updated on ianuarie 4, 2020 Tot mai mulți brașoveni și turiști povestesc cât au făcut pe DN1, între București și Brașov.

Pe Facebook, Aurel Ciocanaru a scris: „Asta înseamnă să fii patriot! Să respecți tradiția pe DN1 Comarnic-Predeal! Și când te gândești că autostrada Comarnic-Brașov e pustie….păcat de investiție…”
Aurel: „Asta înseamnă să fii patriot! Să respecți tradiția pe DN1 Comarnic-Predeal! Și când te gândești că autostrada Comarnic-Brașov e pustie....păcat de investiție...” 1

Voinescu Andreea : „Deci cum sa faci 3 ore de la Predeal la Sinaia, drum de jumate de ora, o ora, jalniiicccc.😂🤦‍♀️😤😤😤 De rasu, plansului.😣
3 ore am facut de la Deva la Brașov.😂

Nici copii, copiilor nostri nu vor avea vreodata drumuri calumea..
Vai de noi…. 😣😣😣
Macar bine ca am ajuns si noi azi acasa😂😂😂😂😂”

Otilia Vlad: „Plecare București, ora 13,00; sosire Brașov ora 22,30. ps: cu auto, nu pe jos!!!”

Previous Story

Poiana Brașov. Andreea Pora: „Petrecut 2 ore ca sa ies din parcarea hotel Rossignol. Până in artera principala. Alte 2 ore de la Pârâul Rece in DN1. Si e doar începutul coșmarului numit Brașov -București. Ne meritam soarta”

Next Story

Brașov. Ionut: „O sa merg in parcare si o stau in mașină 7 ore. Ma voi simți ca si cum am fost in Poiana Brașov”