Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Oare de ce? Se declară oficial că doar 6 spitale de boli infecțioase din România au fost nominalizate pentru a contribui la managementul epidemiei cu coronavirusul de Wuhan. Printre ele NU SE NUMĂRĂ și cel din Brașov! Oare de ce? În acest caz …”

Last Updated on ianuarie 26, 2020 Medicul Dan Grigorescu constată cu uimire că Brașovul este iar ignorat. Nu contează că aici vin peste 1 milion de turiști din toată lumea.

Grupul de specialiști reunit miercuri la solicitarea ministrului Sănătății a elaborat un plan de măsuri care trebuie aplicate în România în cazul apariției în țară a noului virus din China, șase spitale de boli infecțioase din țară fiind desemnate ca centre de diagnostic și tratament. România ar putea cumpăra termoscanere care să detecteze persoanele posibil infectate pe aeroporturi și ar putea înființa echipe de permanență medicală în principalele puncte de intrare în țară, anunță 360medical.ro.

Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Oare de ce? Se declară oficial că doar 6 spitale de boli infecțioase din România au fost nominalizate pentru a contribui la managementul epidemiei cu coronavirusul de Wuhan. Printre ele NU SE NUMĂRĂ și cel din Brașov! Oare de ce? În acest caz ...” 1

Grigorescu Dan: „Oare de ce?
Se declară oficial că doar 6 spitale de boli infecțioase din România au fost nominalizate pentru a contribui la managementul epidemiei cu coronavirusul de Wuhan.
Printre ele NU SE NUMĂRĂ și cel din Brașov!

Oare de ce?
În acest caz, ce semnificație are această lipsă de încredere?
Sunt acceptate doar comentariile argumentate”

Cele șase spitale incluse în planul de măsuri pentru coronavirusul din China, numit și coronavirusul Wuhan, sunt spitalele ”Prof. Dr. Matei Balş” și Spitalul clinic “Dr. Victor Babeș” din București și spitalele de boli infecțioase din Iași, Cluj, Constanța și Timișoara.

Previous Story

(Video) ISU Brașov, mesaj după ce o bătrână a ars de vie în apartament

Next Story

Foto Brașov. Se taie pădurile la greu. George: „Drumul forestier Noua – Valea Larga cu care se lauda unii politicieni locali. Iata scopul real al acestor drumuri”