(Foto) Accident Brașov. Ciocnire violentă pe bulevardul Saturn. Două persoane rănite

Last Updated on ianuarie 11, 2020 O ciocnire violentă a avut loc vineri seara la intersecția Saturn cu str Venus. Două persoane au fost rănite.

“Accident rutier la intersecția bld. Saturn cu str. Venus-coliziune între două autovehicule. În urma impactului au rezultat două victime, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

(Foto) Accident Brașov. Ciocnire violentă pe bulevardul Saturn. Două persoane rănite 1
(foto Observator Tv)

(Foto) Accident Brașov. Ciocnire violentă pe bulevardul Saturn. Două persoane rănite 2
(foto mytex.ro)

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, Nadia Olaru, citat de brasovtv.com. 
Revenim cu detalii!

Previous Story

(Video) Poluare Brașov. George Scripcaru și-a montat un senzor în birou să vadă cât de poluat este orașul. Ce valori extreme arată

Next Story

(Foto) Brașov, poluare extremă, iar! Doru Oprea: „Multa lume sustine ca avem prea multe masini, ca de fapt noi suntem de vina pentru poluare. Eu zic sa se dea o hotarare de consiliu prin care sa se circule ca pe vremea lui Ceausescu, o saptamana cu sot, alta fara sot. Totodata, Statul ar trebui sa limiteze vanzarea de combustibil catre firme si populatie, propun pentru inceput 20 l de combustibil pe luna”.