Corona, rușinea Brașovului, retrogradată la Apel din Liga Națională și eliminată din Cupa României. Și clubul de hochei este anchetat pentru tratament ilegal!

Last Updated on ianuarie 24, 2020 Echipa de handbal Corona Brașov a fost retrogradată din Liga Națională și este eliminată și din Cupa României, ca urmare a pierderii, la masa verde, a meciului din șaisprezecimi, cu CSU Știința București.

Comisia de Apel a FRH, a decis pe 22 ianuarie să admită apelul depus de CSM Corona Brașov, schimbând în parte hotărârea din 6 ianuarie, în sensul de a sancționa echipa de handbal feminin senioare cu retrogradarea din Liga Națională „Liga Florilor MOL“ 2019 – 2020. În rest, comisia menține celelalte dispoziții ale hotărârii atacate, anunță Brașov Metropolitan.

Corona, rușinea Brașovului, retrogradată la Apel din Liga Națională și eliminată din Cupa României. Și clubul de hochei este anchetat pentru tratament ilegal! 1
La bilanțul de final de 2019 al PNL Brașov, Scripcaru și Veștea l-au premiat pe colegul de partid Dragomir, președintele de la Corona care a băgat clubul în scandalul de dopaj, potrivit Libertatea.

De asemenea, Comisia de Apel a FRH a decis să sancționeze CSM Corona Brașov cu pierderea cu 10-0, a jocului programat în șaisprezecimile Cupei României, cu CSU Știința București, după de a rejudecat pe fond cauza. Aceasta decizie o menține pe cea adoptaă inițial, în 10 decembrie.

Acum ancheta vizează şi echipa de hochei pe gheaţă a clubului.

Preşedintele Agenţiei Naţionale Antidoping (ANAD), Cristian Balaj, a dezvăluit că există audieri pentru a descoperi adevărul. Hocheiştii de la Corona Braşov sunt campionii en-titre, anunță Digi Sport.

“Doctorul de la hochei va fi invitat la Comisia de Audiere, pentru că a absentat, are o prescripţie medicală. Este nevoie şi de prezenţa dânsului pentru că a apărut la cazul Corona şi disciplina hochei în discuţie şi nu se pot da rezultatele finale, sancţiunile, până nu sunt audiaţi toţi cei care au fost implicaţi şi nu sunt puţini.

Am mărit ritmul, numărul şedinţelor Comisiei de Audiere va fi de 3 pe lună, suficiente pentru a lua o decizie, dar depinde şi de acest medic, sperăm să înţeleagă, pentru că este nevoie de dânsul”, a declarat Cristi Balaj, conform Agerpres.

Previous Story

Brașov. Mihai Nanu: „Zona Bartolomeu, miros ciudat în aer. PM10 e la 369. Pe scară înseamnă Severely Poluted!” Ema Petreanu: „In drum spre munca, o normalitate pe viitor, daca nu facem nimic. Eu merg pe 13 Decembrie, unde miroase horror de la mașini, cum pot …”

Next Story

(Video) Accident Brașov. Bătrân spulberat pe trecerea de pietoni, pe Calea București