Brașov. Mihai Nanu: „Zona Bartolomeu, miros ciudat în aer. PM10 e la 369. Pe scară înseamnă Severely Poluted!” Ema Petreanu: „In drum spre munca, o normalitate pe viitor, daca nu facem nimic. Eu merg pe 13 Decembrie, unde miroase horror de la mașini, cum pot …”

Last Updated on ianuarie 24, 2020 Continuă veștile proaste privind calitatea aerului din oraș. Brașovenii conștienți și-au cumpărat măști și purificatoare de aer pentru apartamente.

Pe grupul de Facebook Stop poluării din Brașov! Vrem aer curat!, Mihai Nanu a scris: „Zona Bartolomeu, miros ciudat în aer. Dacă ne luăm după senzorul uradmonitor și nu doar după nas, PM10 e la 369.
Brașov. Mihai Nanu: „Zona Bartolomeu, miros ciudat în aer. PM10 e la 369. Pe scară înseamnă Severely Poluted!” Ema Petreanu: „In drum spre munca, o normalitate pe viitor, daca nu facem nimic. Eu merg pe 13 Decembrie, unde miroase horror de la mașini, cum pot ...” 1

Pe scară înseamnă Severely Poluted. Healthy people will experience reduced endurance in activities and may also show noticeably strong symptoms. Other illnesses may be triggered in healthy people. Elders and the sick should remain indoors and avoid exercise. Healthy individuals should avoid outdoor activities. Children, seniors and the sick should stay indoors and avoid physical exertion. General population should avoid outdoor activities.

Deci nu aerisiți casa fiindcă intră cancerul!”

Ema Petreanu: „In drum spre munca, o normalitate pe viitor, daca nu facem nimic. Eu merg pe 13 decembrie, unde miroase horror de la masini, cum pot convinge eu oamenii sa mai mearga si pe jos si nu doar cu masina? taxa anti poluare la masini vechi era f buna, de cand s-a scos toate harburile au iesit pe strazi”.
Brașov. Mihai Nanu: „Zona Bartolomeu, miros ciudat în aer. PM10 e la 369. Pe scară înseamnă Severely Poluted!” Ema Petreanu: „In drum spre munca, o normalitate pe viitor, daca nu facem nimic. Eu merg pe 13 Decembrie, unde miroase horror de la mașini, cum pot ...” 2

Boroda George: De anul asta folosesc masca și eu si ma simt excelent. Anul trecut am mâncat sute de bomboane pentru gât, aveam o senzatia constantă de iritare. Sa fim sănătoși și să ne alegem mai bine oamenii care ne reprezinta. Atat de prost au gândit managementul orașului ca vor trece ani pana o sa ne revenim !

Previous Story

Video Brașov. O bătrână de 86 de ani, arsă de vie în timp ce fuma în pat. Cum a dat foc apartamentului

Next Story

Corona, rușinea Brașovului, retrogradată la Apel din Liga Națională și eliminată din Cupa României. Și clubul de hochei este anchetat pentru tratament ilegal!