Brașov. O femeie a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Săcele

Last Updated on ianuarie 20, 2020 O femeie de 32 de ani din Săcele se află în stare gravă la spital după ce, duminică, a căzut de la etajul trei al unui bloc din localitate.

Femeia a fost găsită inconștientă de un echipaj SMURD, informează stirileprotv.ro.

Conform IPJ Braşov, poliţia din Săcele a fost sesizată prin apel 112 că o femeie ar fi căzut de la etajul 3 al unui bloc.

Brașov. O femeie a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Săcele 1

„O femeie, de 32 de ani, s-a precipitat de la etajul al treilea al unui bloc din Săcele. Potrivit procedurilor, polițiștii fac cercetări în cadul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabilit cauzele şi împrejurările în care a avut loc accidentul, a precizat IPJ Braşov.

Previous Story

Brașov. Flavia Boghiu: „Mi s-a betegit consortul peste weekend și am mers pentru prima oară ever la Centrul de permanență Astra. Am rămas plăcut impresionată de cabinet, personalul medical și timpul scurt de așteptare. Să n-avem nevoie, dar și când …”

Next Story

George Scripcaru chemat astăzi la București pentru a da explicații privind poluarea din Brașov. România riscă amenzi uriașe din partea Comisiei Europene din cauza poluării extreme di Brașov, București și Iași