Brașov. Glumă grosolană, șofer RATBV?! „S-a găsit rezolvarea pentru vipuri ce vor neapărat să urce prin față (că altfel le cade fardul). Se va instala o ușă chiar în față (voi trebuie doar să stați mereu pe prima bandă)”

Last Updated on ianuarie 21, 2020 Se pare că nervii au cedat la șoferii RATBV lăsați să înghețe în autobuzele noi, turcești. Pentru a se lupta cumva cu frigul, șoferii refuză să deschidă ușa din față, fiind certați de călători.

Un șofer de autobuz a postat pe grupul de Facebook RATBV – Grupul Călătorilor o glumă grosolană la adresa călătorilor. „S-a găsit rezolvarea pentru vipuri ce vor neapărat să urce prin față (că altfel le cade fardul). Se va instala o ușă chiar în față (voi trebuie doar să stați mereu pe prima bandă)”
Brașov. Glumă grosolană, șofer RATBV?! „S-a găsit rezolvarea pentru vipuri ce vor neapărat să urce prin față (că altfel le cade fardul). Se va instala o ușă chiar în față (voi trebuie doar să stați mereu pe prima bandă)” 1

Angela M.: „Aceasta postare a fost publicata de un sofer RATBV astazi, si apoi stearsa, dandu si deama de “gluma” facuta. Trebuie sa stim ce soferi ne duc sper destinatie, unii care nu te vor in fata masinii, doar ca unii vrem sa intram prin usa din fata.

Dimineata toate liniile sunt aglomerate, iar multi urca pe acolo deoarece nu ar mai incapea pe la celelalte usi. Este deja prea exagerata faza cu prima usa, cand sunt aglomerate e normal sa o deschida, si nu pentru “vipuri”

Horatiu Felix Balazs: Teoretic prin fata si usa 3 se urca , 2 si 4 se coboara.
Robert A.: In statie exista un panou unde scrie clar “URCAREA SE FACE PE PRIMA USA” despre ce vb noi? Este panou informativ! Despre ce vb noi ,legal au voie sa urce prin fata,ca nu sunt conditi si soferu are de suferit este partea B! Dar cei de la rat nu stiu sa gestioneze problema asta! Angajatii sunt victime colaterale!

Previous Story

Brașovul a recunoscut că are aer poluat care produce infarct miorcardic și alte boli cardiovasculare! Ce se întâmplă de acum

Next Story

Chiar nu-i pasă de poluare? Allen Coliban: „Brașovul chemat la raport, Scripcaru absent!‼️ Din păcate, primarul George Scripcaru a fugit de răspundere, delegându-i sarcinile de reprezentare viceprimarului László Barabás. Suplimentar față de …”