Brașov. Ce se întâmplă cu autobuzele RATBV? Șofer bine echipat cu pătură. Alina: „Azi mi-am adus aminte de copilărie când mergeam la țară cu rata”

Last Updated on ianuarie 8, 2020 Se întâmplă ceva cu autobuzele noi, turcești, cumpărate de Primărie. Mulți brașoveni se plâng că este mult prea frig în ele, nu respectă programul și îngheață în stații. O călătoare a postat poze cu un șofer bine echipat cu pătură, în ceea ce pare un autobuz nou, turcesc. După doar un an de funcționare au picat?

Pe grupul de Facebook RATBV – Grupul Călătorilor, Alina Shara a scris: „Azi mi-am adus aminte de copilărie când mergeam la țară cu rata”.
Brașov. Ce se întâmplă cu autobuzele RATBV? Șofer bine echipat cu pătură. Alina: „Azi mi-am adus aminte de copilărie când mergeam la țară cu rata” 1

Brașov. Ce se întâmplă cu autobuzele RATBV? Șofer bine echipat cu pătură. Alina: „Azi mi-am adus aminte de copilărie când mergeam la țară cu rata” 2

Brașov. Ce se întâmplă cu autobuzele RATBV? Șofer bine echipat cu pătură. Alina: „Azi mi-am adus aminte de copilărie când mergeam la țară cu rata” 3

Corneliu Teposu: „Pentru că RATBV nu vrea să comunice despre defecțiunile de la autobuzele Menarini/Karsan (turcești), aduse de noi în urmă cu aproximativ un an, vă rog să scrieți în comentarii despre incidentele și problemele tehnice observate la ele.

Cele 105 autobuze Menarini/Karsan au costat aproximativ 25 de milioane de euro”.

Monica Andreea: Căldura din autobuz este insuficientă pentru vremea de afara
Miklos Csaszar: Afișaj defectuos. câteodată încurcă liniile, scaunele sunt mult prea ridicate, nu sunt destule curele de susținere/bare orizontale, este frig

Adi Ditzanu: Scaune prea ridicate, fara a avea la indemina o bara de sustinere! Am vazut pasageri care au picat prin giratorii…ptr ca se tineau doar de picioare!
Mihai Iulian Bendre: usa din mijloc nu are să poată urca un scaun rulant, în față nu ai voi să stai și în spate ai bară.

Alexandru Lucian: In primul rand afisajul am călătorit si nu scria ce linie este a trebuit să intreb soferul . In al doilea am observat ca sunt lovite si zgariate si am mai pățit ca autobuzul sa se detecteze in timpul mersului . O parte din călători sunt de vina ca nu stiu sa pastreze curățenia.

Previous Story

Cum sună alarmele în Brașov după ce Iranul a bombardat baze americane. Ar fi trebuit amânate?

Next Story

Brașov. Bătrână salvată de la moarte de un vecin, polițist. „Aud din interior, cu o voce slăbită: -Ajutor, mor! Oricât de bărbat ai fi, când auzi cuvintele astea ți se cam înmoaie picioarele, neștiind ce găsești sau se întâmplă în spatele ușii!  În secunda următoare am …”