Brașov. Bătrână de 87 de ani ucisă în casă! Vecinii sunaseră la 112 din alt motiv

Last Updated on ianuarie 26, 2020 O femeie de 87 de ani a fost găsită decedată în casă, pe strada Ioan Huniade, din Bartolomeu Din primele informații ar fi fost ucisă, avea multiple lovituri pe corp.

Polițiștii au ajuns la fața locului în urma unui alt incident. Vecinii anunțaseră că un bărbat este violent, anunță Stirile Pro Tv.

Brașov. Bătrână de 87 de ani ucisă în casă! Vecinii sunaseră la 112 din alt motiv 1

După ce l-au imobilizat pe individ, anchetatorii au făcut cercetări pe stradă și așa au ajuns la locuinţa femeii, aflată în apropiere și i-au găsit cadavrul.  Vecinii spun că femeia de 87 de ani locuia singură şi nu are copii, iar soţul ei a murit în urmă cu doi ani.

Vecin: “Cine a atacat-o o fi visat că are bani, dar banii ei erau în alte treburi, în cont, la vecini”

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat în interiorul unui imobil, aflat în proximitatea celui unde a fost depistat bărbatul în cauză, o persoană de sex feminin, care nu prezenta semne vitale. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul persoanei”, a transmis IPJ Brașov, potrivit Digi 24.

Cercetările în acest caz continuă. „Polițiștii, împreună cu procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, a mai transmis Poliția Brașov.

Previous Story

Mihai Nanu: „Sperietoarea Ghișe. Și Emil Boc a avut un nebun înaintea lui, mai toxic decât Ghișe, pe Funar. Dar nu încearcă să-și conserve electoratul țipând “dacă nu mă alegeți pe mine, vine Funar înapoi!”

Next Story

(Video) ISU Brașov, mesaj după ce o bătrână a ars de vie în apartament