„Iubesc Brașovul. Mă simt adoptat de acest oraș”. Regizorul britanic Charlie Ottley, la aprinderea luminilor din Bradul de Crăciun. „Este ca o casă pentru mine. Este prima oară. N-am mai făcut asta înainte. A fost o ocazie…”

Last Updated on decembrie 3, 2019 Duminică seară, la Brașov, au fost aprinse luminițele festive de sărbători, în fața a mii de brașoveni și turiști.

Brașovul a intrat în luna poveștilor, odată cu aprinderea celor peste 700.000 de beculețe. Bradul impunător de peste 30 de metri care veghează asupra căsuțelor este vedeta Târgului de Crăciun.

„Iubesc Brașovul. Mă simt adoptat de acest oraș”. Regizorul britanic Charlie Ottley, la aprinderea luminilor din Bradul de Crăciun. „Este ca o casă pentru mine. Este prima oară. N-am mai făcut asta înainte. A fost o ocazie...” 1

Celebrul realizator TV, Charlie Ottley, cunoscut pentru seria de documentare Wild Carpathia, a fost cel care a apăsat pe butonul magic ce a luminat orașul, transmite stirileprotv.ro.

Charlie Ottley, realizator TV: „Iubesc Brașovul. Mă simt adoptat de acest oraș. Este ca o casă pentru mine. Este prima oară. N-am mai făcut asta înainte. A fost o ocazie minunată.”
„Iubesc Brașovul. Mă simt adoptat de acest oraș”. Regizorul britanic Charlie Ottley, la aprinderea luminilor din Bradul de Crăciun. „Este ca o casă pentru mine. Este prima oară. N-am mai făcut asta înainte. A fost o ocazie...” 2

„Iubesc Brașovul. Mă simt adoptat de acest oraș”. Regizorul britanic Charlie Ottley, la aprinderea luminilor din Bradul de Crăciun. „Este ca o casă pentru mine. Este prima oară. N-am mai făcut asta înainte. A fost o ocazie...” 3
(Foto: Primaria Brasov/Andrei Paul)

Dulciuri, globuri strălucitoare, suveniruri și bunătăți de pus pe masă, toate se găsesc în căsuțele din jurul bradului, luminate și ele ca în basme.

Turistă: „Mi-aduc aminte de anii copilăriei globurile de sticlă. Acum totul e mai mult de plastic și le fac cadou și nepoților mei care n-au apucat să vadă acolo așa ceva.”

Previous Story

Ninge în Brasov. Starea drumurilor din județ

Next Story

Foto Brașov. Cu buldozerul! Aeronave-simbol pentru istoria aviației românești, distruse cu buldozerul la IAR Brașov