Brașov. Dorian Lungu: „În vremurile când vestul se ferea de noi ca de râie, eu defilam cu faptul că sunt român, născut și crescut în Brașov. Și țin foarte clar minte că de multe ori am avut de pierdut cu declarațiile mele de apartenență la un popor care era deseori confundat cu unul de hoți, ca să mă opresc doar aici. Astăzi m-am mai liniștit. Pentru că …”

(Last Updated On: December 1, 2019)

Brașovul impresionează la fiecare sezon de iarnă. Sunt multe de rezolvat aici dar luna decembrie este a Brașovului.

Dorian Lungu: „Mă gândeam azi cât de stupid păream eu în fața multor concetățeni, la primele mele ieșiri din țară. În vremurile acelea când vestul se ferea de noi ca de râie, eu defilam cu faptul că sunt român, născut și crescut în Brașov.

Brașov. Dorian Lungu: „În vremurile când vestul se ferea de noi ca de râie, eu defilam cu faptul că sunt român, născut și crescut în Brașov.  Și țin foarte clar minte că de multe ori am avut de pierdut cu declarațiile mele de apartenență la un popor care era deseori confundat cu unul de hoți, ca să mă opresc doar aici. Astăzi m-am mai liniștit. Pentru că ...” 1

Și țin foarte clar minte că de multe ori am avut de pierdut cu declarațiile mele de apartenență la un popor care era deseori confundat cu unul de hoți, ca să mă opresc doar aici.

Astăzi m-am mai liniștit. Pentru că sunt mult mai mulți, cei care, cel puțin declarativ stau bine la capitolul mândrie națională. Ceea ce este de bine.

Brașov. Dorian Lungu: „În vremurile când vestul se ferea de noi ca de râie, eu defilam cu faptul că sunt român, născut și crescut în Brașov.  Și țin foarte clar minte că de multe ori am avut de pierdut cu declarațiile mele de apartenență la un popor care era deseori confundat cu unul de hoți, ca să mă opresc doar aici. Astăzi m-am mai liniștit. Pentru că ...” 2
(foto: Ciprian Ghioci )

Un dispozitiv de îndreptat coloane ne mai lipsește. Și suntem pe drumul cel bun”.