Brașov. Dorian Lungu: „În vremurile când vestul se ferea de noi ca de râie, eu defilam cu faptul că sunt român, născut și crescut în Brașov. Și țin foarte clar minte că de multe ori am avut de pierdut cu declarațiile mele de apartenență la un popor care era deseori confundat cu unul de hoți, ca să mă opresc doar aici. Astăzi m-am mai liniștit. Pentru că …”

Last Updated on decembrie 1, 2019 Brașovul impresionează la fiecare sezon de iarnă. Sunt multe de rezolvat aici dar luna decembrie este a Brașovului.

Dorian Lungu: „Mă gândeam azi cât de stupid păream eu în fața multor concetățeni, la primele mele ieșiri din țară. În vremurile acelea când vestul se ferea de noi ca de râie, eu defilam cu faptul că sunt român, născut și crescut în Brașov.

Brașov. Dorian Lungu: „În vremurile când vestul se ferea de noi ca de râie, eu defilam cu faptul că sunt român, născut și crescut în Brașov. Și țin foarte clar minte că de multe ori am avut de pierdut cu declarațiile mele de apartenență la un popor care era deseori confundat cu unul de hoți, ca să mă opresc doar aici. Astăzi m-am mai liniștit. Pentru că ...” 1

Și țin foarte clar minte că de multe ori am avut de pierdut cu declarațiile mele de apartenență la un popor care era deseori confundat cu unul de hoți, ca să mă opresc doar aici.

Astăzi m-am mai liniștit. Pentru că sunt mult mai mulți, cei care, cel puțin declarativ stau bine la capitolul mândrie națională. Ceea ce este de bine.

Brașov. Dorian Lungu: „În vremurile când vestul se ferea de noi ca de râie, eu defilam cu faptul că sunt român, născut și crescut în Brașov. Și țin foarte clar minte că de multe ori am avut de pierdut cu declarațiile mele de apartenență la un popor care era deseori confundat cu unul de hoți, ca să mă opresc doar aici. Astăzi m-am mai liniștit. Pentru că ...” 2
(foto: Ciprian Ghioci )

Un dispozitiv de îndreptat coloane ne mai lipsește. Și suntem pe drumul cel bun”.

Previous Story

(Foto/video) Tatiana: „Brașov, sunt impresionată! Start sărbătorilor de iarna!” Artificii, Vânătorii de munte cu torțe, Aprinderea Bradului de Crăciun

Next Story

Brașov. Polițistul Marian Godină, amenințat cu un briceag, de Ziua Națională. A sunat la 112 …„După fix 15 minute, cronometrate, am observat venind loganul de poliție. Mergea frumos în coloana de mașini, fără girofaruri măcar, fără sirene. Cuminte ca toți ceilalți. A oprit lângă noi și a …”