Brașov. Pesedista Roxana Mînzatu nu vrea eliminarea supraaccizei la carburanți. A votat împotriva proiectului de lege privind eliminarea supraaccizei

Last Updated on decembrie 5, 2019 Deputatul PSD de Brașov, Roxana Mînzatu, a fost singurul deputat care a votat, miercuri, împotriva adoptării proiectului de lege privind eliminarea supraaccizei la carburanţi şi a supraimpozitării contractelor part-time.

Au fost înregistrate 280 de voturi pentru adoptarea proiectului de lege care vizează modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanţi şi a supraimpozitării contractelor part-time. Singurul deputat care a votat împotriva adoptării iniţiativei legislative este social-democratul Roxana Mînzatu, fost ministru al Fondurilor Europene în guvernarea PSD, informează bizbrasov.ro.

Brașov. Pesedista Roxana Mînzatu nu vrea eliminarea supraaccizei la carburanți. A votat împotriva proiectului de lege privind eliminarea supraaccizei 1

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de lege care vizează modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanţ şi a supraimpozitării contractelor part-time.

Propunerea legislativă vizează modificarea Codului Fiscal prin eliminarea, de la 1 ianuarie 2020, a supraaccizei la carburanţi şi a supraimpozitării contractelor part-time. Camera Deputaţilor este for decizional pentru iniţiativa legislativă.

Previous Story

Brașov. Rob Marian-Winter: „Luado Chocolate sunt foarte mișto. Iar Magnolia Brasov renaște complet de când a fost preluat de frații Comăniciu (Cartofisserie, ex-Delaco) acum mai puțin de 2 ani. Nu știu când ați fost ultima oară, dar e un centru comercial al naibii de fain și de plăcut”

Next Story

Brașov. Mihaela: „Linia 5, un coșmar la ore de vârf! Ați greșit cu două autobuze lipsă și uite așa am stat în stație 20 de minute la – 7 grade. Și uite așa autobuzul este supra-aglomerat! Dispeceratul, dormi?”