Brașov. Rob Marian-Winter: „Luado Chocolate sunt foarte mișto. Iar Magnolia Brasov renaște complet de când a fost preluat de frații Comăniciu (Cartofisserie, ex-Delaco) acum mai puțin de 2 ani. Nu știu când ați fost ultima oară, dar e un centru comercial al naibii de fain și de plăcut”

Last Updated on decembrie 5, 2019 Luado, compania brașoveană care produce ciocolată belgiană „handmade”, anunță că va deschide un centru de Demonstrații pentru ciocolata și înghețata și un nou magazin cu terasă interioară.

Rob Marian-Winter: „Luado Chocolate sunt foarte mișto.
Iar Magnolia Brasov renaște complet de când a fost preluat de frații Comăniciu (Cartofisserie, ex-Delaco) acum mai puțin de 2 ani. Nu știu când ați fost ultima oară, dar e un centru comercial al naibii de fain și de plăcut”.

Luado Chocolate: „În curând….
1. Vom avea primul Centru de Demonstrații pentru ciocolata și înghețata Luado.
2. Vom avea un nou magazin Luado, cu terasă interioară.
Brașov. Rob Marian-Winter: „Luado Chocolate sunt foarte mișto. Iar Magnolia Brasov renaște complet de când a fost preluat de frații Comăniciu (Cartofisserie, ex-Delaco) acum mai puțin de 2 ani. Nu știu când ați fost ultima oară, dar e un centru comercial al naibii de fain și de plăcut” 1

Ambele vor fi situate în aceeași locație: Magnolia Shopping Center Brașov – la intrarea în cartierul Răcădău.
De ce?

1. Pentru că vrem să vă arătăm cum ne jucăm noi cu ciocolata adevărată. Și o să vă propunem să vă jucați și voi 😉

Vrem să continuăm să îi învățăm pe cei mici și cei mari, cum să recunoască o ciocolată și o înghețată de calitate. Cum să mănânce puțin, delicios și de calitate. Cum să vă bucurați și să apreciați un lucru făcut manual și implicit și munca echipei noastre.

Ne dorim să vedeți și să înțelegeți de ce membrii Luado nu se îngrașă, deși lucrează numai cu ciocolată și înghețată 😉

Vrem să veniți la noi și să aveți posibilitatea să vă faceți singuri ciocolată, praline și înghețată. Totul sub un concept marca Luado, pe diferite grade de dificultate și pentru toate categoriile de vârstă..

Trebuie să mai știți că nimic nu va fi gratis;) Dar suntem în stare să punem rămășag că nu vă va părea rău după nici un leu pe care îl veți oferi în schimbul acestor experiențe.

2. Pentru că la Magnolia aveți loc de parcare, ajungeți ușor și vom crea o terasă cozy cu lumină naturală și cu energie bună, de unde veți pleca fericiți și energizați, indiferent că aveți 3 sau 101 ani 🙂

Și nu în ultimul rând, dacă nu știați încă, în Magnolia vom fi colegi cu cei care sunt deja acolo de câteva săptămâni/luni, adică: Cafeteca, Dei Frati, La Ceaun, Deane’s, Ma Pizza, Fleurs D’Arlette și alții. Adică oameni faini și branduri 100% Brașovene, cu produse pe care noi le consumăm oricând cu drag.

Deocamdată cam atât ca să nu vă plictisim, dar promitem să vă ținem la curent cu mersul lucrărilor.

Vă mulțumim dacă ne distribuiți. Și același lucru îl facem și dacă nu o faceți.
Pentru că nouă oricum ne place ce facem zi de zi”

Previous Story

Brașov. Atenție! Poluare extremă în zona Coresi, joi dimineață. Claudiu: „Vreme de facut miscare. De plimbat cu nepotii”

Next Story

Brașov. Pesedista Roxana Mînzatu nu vrea eliminarea supraaccizei la carburanți. A votat împotriva proiectului de lege privind eliminarea supraaccizei