Brașov. Parada Păpușilor gigant Livada Poștei-Piața Sfatului, mâine

Last Updated on decembrie 4, 2019 O paradă a păpușilor-gigant, prezentată de Teatrul „Colibri“ din Craiova, va avea loc mâine în Piața Sfatului,în cadrul programului „Brașov – Oraș din poveste“.

Parada păpușilor gigant va pleca din Livada Poștei și va urca pe strada Mureșenilor până în Piața Sfatului, copiii având ocazia de a interacționa, pe tot traseul, cu păpușile și păpușarii, transmite brasovmetropolitan.ro.

Brașov. Parada Păpușilor gigant Livada Poștei-Piața Sfatului, mâine 1

La scena din Piața Sfatului, programul zilei include un moment oferit de Teatrul de păpuși „Arlechino“ din Brașov, dar și o serie de recitaluri susținute de copii brașoveni care au câștigat concursuri și festivaluri naționale și internaționale de muzică. După întâlnirea cu păpușile – gigant, copiii vor putea urmări, tot pe scena din Piața Sfatului, spectacolul „Planeta Veselã“, cel mai proaspăt și cool proiect pentru copii din România.

Program :
Ora 16.00 – parada păpușilor-gigant, pe traseul Livada Poștei-Piața Sfatului (Teatrul „Colibri“ din Craiova). Păpușile vor rămâne în Piața Sfatului și vor interacționa cu copiii până la ora 18.30;

Ora 16.30 – Spectacol al Teatrului de păpuși Arlechino, Brașov (40 minute);

Ora 17.10 – Recitaluri ale copiilor brașoveni care au câștigat concursuri și festivaluri naționale și internaționale de muzică;

Ora 17.40 – Planeta veselă – spectacol pentru copii.

Previous Story

Poluarea din Brașov în New York Times. „ În cea mai poluată zi concentrația de particule cancerigene PM 2.5 a fost de 1134 µg/m3, un nivel de poluare extrem!”

Next Story

Brașov. Mergi? Protest anti-poluare, în fața Primăriei astăzi. Poluare masivă și marți seară la Coresi!