Brașov. Deal chelit de copaci! Nelu Corbu: „Tăiați ma tot, hapsânilor, iar de respirat o sa respiram aerul cu miros de c…t ce se simte tot mai des in oraș…Dealul din imagine mi-a atras atenția astăzi pentru modul in care a fost chelit la ras, e vorba de un deal din zona…”

(Last Updated On: December 4, 2019)

Nu există milă pentru pădurile Brașovului. PNL Brașov și George Scripcaru vor să taie 8,000 de copaci lângă Tâmpa, un deal a fost chelit în zona Noua. Iar poluarea este la cote maxime în Brașov.

Nelu Corbu: „Din seria ”ce-a mai facut Regia mea”, de data asta vorbim de Regia Publică Locală a Pădurilor KRONSTADT R.A.
Dealul din imagine mi-a atras atenția astăzi pentru modul in care a fost chelit la ras, e vorba de un deal din zona Noua, undeva in spatele fostei uzine de autocamioane Brașov.
Brașov. Deal chelit de copaci! Nelu Corbu: „Tăiați ma tot, hapsânilor, iar de respirat o sa respiram aerul cu miros de c...t ce se simte tot mai des in oraș...Dealul din imagine mi-a atras atenția astăzi pentru modul in care a fost chelit la ras, e vorba de un deal din zona...” 1

A doua imagine este din iulie 2018 din Google maps si certifica situația total diferita de la acea data.
Brașov. Deal chelit de copaci! Nelu Corbu: „Tăiați ma tot, hapsânilor, iar de respirat o sa respiram aerul cu miros de c...t ce se simte tot mai des in oraș...Dealul din imagine mi-a atras atenția astăzi pentru modul in care a fost chelit la ras, e vorba de un deal din zona...” 2

Aste e ca si cum ar spune ”nu ne-ați lăsat sa tăiem Gorita, no lasă, ca tăiem de rupem puțin mai încolo, fraierilor!”.

Tăiați ma tot, hapsânilor, iar de respirat o sa respiram aerul cu miros de c…t ce se simte tot mai des in oraș…”