Brașov. Deal chelit de copaci! Nelu Corbu: „Tăiați ma tot, hapsânilor, iar de respirat o sa respiram aerul cu miros de c…t ce se simte tot mai des in oraș…Dealul din imagine mi-a atras atenția astăzi pentru modul in care a fost chelit la ras, e vorba de un deal din zona…”

Last Updated on decembrie 4, 2019 Nu există milă pentru pădurile Brașovului. PNL Brașov și George Scripcaru vor să taie 8,000 de copaci lângă Tâmpa, un deal a fost chelit în zona Noua. Iar poluarea este la cote maxime în Brașov.

Nelu Corbu: „Din seria ”ce-a mai facut Regia mea”, de data asta vorbim de Regia Publică Locală a Pădurilor KRONSTADT R.A.
Dealul din imagine mi-a atras atenția astăzi pentru modul in care a fost chelit la ras, e vorba de un deal din zona Noua, undeva in spatele fostei uzine de autocamioane Brașov.
Brașov. Deal chelit de copaci! Nelu Corbu: „Tăiați ma tot, hapsânilor, iar de respirat o sa respiram aerul cu miros de c...t ce se simte tot mai des in oraș...Dealul din imagine mi-a atras atenția astăzi pentru modul in care a fost chelit la ras, e vorba de un deal din zona...” 1

A doua imagine este din iulie 2018 din Google maps si certifica situația total diferita de la acea data.
Brașov. Deal chelit de copaci! Nelu Corbu: „Tăiați ma tot, hapsânilor, iar de respirat o sa respiram aerul cu miros de c...t ce se simte tot mai des in oraș...Dealul din imagine mi-a atras atenția astăzi pentru modul in care a fost chelit la ras, e vorba de un deal din zona...” 2

Aste e ca si cum ar spune ”nu ne-ați lăsat sa tăiem Gorita, no lasă, ca tăiem de rupem puțin mai încolo, fraierilor!”.

Tăiați ma tot, hapsânilor, iar de respirat o sa respiram aerul cu miros de c…t ce se simte tot mai des in oraș…”

Previous Story

Brasov: Toate jucătoarele de la Corona Brașov au fost suspendate în cazul scandalului de dopaj

Next Story

Brașov.  Mădălina Lungu: „În creșele și grădinițele din oraș se cer la clasă pahare de unică folosință (evident, de plastic). Câte 50 sau 100 de pahare de copil lunar. Ori 20 de copii in grupa. Ori 5-10 grupe pe instituție, toate înmulțite cu numărul total de creșe și grădinițe. Sunt zeci de mii de pahare de plastic aruncate lunar, pe care nimeni nu le reciclează.  Vorbim despre containere întregi care practic sufocă orașul, doar pentru că …”