Accident Brașov: 7 persoane rănite, între care doi copii. Impact violent între Măieruș și Rotbav

Last Updated on decembrie 8, 2019 Șapte persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică seara, după un accident rutier în care au fost implicate două mașini între localitățile Măieruș și Rotbav.

În urma impactului au fost rănite șapte persoane, între care doi copii, care vor fi transportate la spital, informează stiripesurse.ro.

Accident Brașov: 7 persoane rănite, între care doi copii. Impact violent între Măieruș și Rotbav 1 Accident Brașov: 7 persoane rănite, între care doi copii. Impact violent între Măieruș și Rotbav 2
(foto brasovtv.com)

La locul accidentului au intervenit patru echipaje SMURD și o ambulanță, pentru a le acorda victimelor îngijiri medicale și pentru transportul lor la spital.

În zonă circulația rutieră este blocată, traficul fiind deviat prin localitatea Măieruș, pe DJ 103 E.

Accident Brașov: 7 persoane rănite, între care doi copii. Impact violent între Măieruș și Rotbav 2 Accident Brașov: 7 persoane rănite, între care doi copii. Impact violent între Măieruș și Rotbav 4

„Pe DN13 Măieruș – Rotbav, la kilometrul 29+200 de metri (județul Brașov), a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme.  Circulația este blocată, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Previous Story

Alex Lunca: „Povești din tren, În drum spre Brașov …În jurul meu erau doi părinți iubitori care încercau sa ii explice copilului lor ca Moș Nicolae nu poate sa ii aducă ultimul iPhone, ca Moș Nicolae aduce dulciuri și ca aduce după posibilități pentru ca sunt atât de mulți copii pe lumea asta la care trebuie sa vina.. “Pai și dacă ma întreabă prietenii la școală eu ce le zic, ca mi-a adus moșul, dulciuri?”. Rămân puțin blocat și ma gândesc cum …”

Next Story

(Foto) Melinda: „Seară liniștită din frumosul Brașov!”