George Scripcaru: „Pe 1 Decembrie, Brașovul are un motiv dublu de sărbătoare: Ziua Națională a țării și aprinderea iluminatului festiv. Brașovul va redeveni, orașul din poveste spre bucuria brașovenilor și a turiștilor”

Last Updated on noiembrie 20, 2019 Brașovenii și turiștii sunt invitați de 1 Decembrie în Piața Sfatului pentru evenimentele dedicate Zilei Naționale și aprinderea luminilor de Sărbători.

George Scripcaru: „Pe 1 Decembrie, Brașovul are un motiv dublu de sărbătoare: Ziua Națională a țării și aprinderea iluminatului festiv.
Brașovul va redeveni, orașul din poveste spre bucuria brașovenilor și a turiștilor”.

George Scripcaru: „Pe 1 Decembrie, Brașovul are un motiv dublu de sărbătoare: Ziua Națională a țării și aprinderea iluminatului festiv. Brașovul va redeveni, orașul din poveste spre bucuria brașovenilor și a turiștilor” 1

Brasov City: „Pe #1Decembrie celebrăm #România frumoasă, iar în acest an, de Ziua Națională a țării, brașovenii au un motiv în plus de sărbătoare: aprinderea iluminatului festiv de iarnă!

#Brașovul redevine orașul din poveste, iar comunitatea locală va străluci mai frumos ca oricând! Alături ne vor fi copiii, adulții și seniorii celui mai îndrăgit cor din oraș, #Unison și artiștii Operei Brașov”.

Previous Story

Brașov. Magazin nou Kaufland în Tractorul, magazin Lidl  lângă Paradisul Acvatic

Next Story

Brașov. Elev bătut de profesor până a făcut pe el, din cauza unui câine, la un liceu din Săcele