Brașov. Magazin nou Kaufland în Tractorul, magazin Lidl  lângă Paradisul Acvatic

Last Updated on noiembrie 20, 2019 Kaufland și Lidl se pregătesc pentru construcția de no magazine în Brașov.

Biz Brasov anunță că o companie de proiectare din Timișoara a solicitat, pentru o companie care implementează proiectele Kaufland în România, avizul comisiei comune de urbanism și circulație pentru construirea unui hypermarket în cartierul Tractorul, în zona stadionului Forex.

Brașov. Magazin nou Kaufland în Tractorul, magazin Lidl  lângă Paradisul Acvatic 1
(foto digi24)

Nicolae Țucunel, proprietarul terenului respective, a declarat că deocamdată terenul amintit nu a fost vândut, dar se află în discuții cu mai multe companii interesate.

Lidl a început încă din primăvară demersurile pentru construcția a trei noi magazine în municipiul Brașov, respectiv în cartierul Tractorul (str. Nicolae Labiș-13 Decembrie), Astra (str. Poienelor) și DN 13 (lângă Paradisul Acvatic), anunță bizbrasov.ro.

Pentru ultimul dintre acestea, retailer-ul a obținut autorizația de construire și poate demara lucrările de amenajare a supermarketului. Documentația este valabilă 12 luni, iar durata maximă de execuție a lucrărilor va fi de 24 de luni.

Centrul comercial va fi amplasat în fața complexul acvatic, cu acces dinspre DN 13, iar ideea amenajării a venit din partea proprietarilor complexului acvatic, care au dorit să le ofere oportunitatea celor care vin la complex să își poată face cumpărăturile în drum spre casă.

Previous Story

Brașov. Reacție. George Scripcaru despre cele 3 jucătoare de la Corona care ar fi folosit o procedură interzisă.  „Această clinică are medici cu licențe pentru a aplica tratamentul în discuție. Oricum, sunt alții care…”

Next Story

George Scripcaru: „Pe 1 Decembrie, Brașovul are un motiv dublu de sărbătoare: Ziua Națională a țării și aprinderea iluminatului festiv. Brașovul va redeveni, orașul din poveste spre bucuria brașovenilor și a turiștilor”