Brașov. S-a deschis Jumbo, cu o zi mai devreme!

Last Updated on noiembrie 21, 2019 Grecii de la Jumbo au deschis de azi hypermarketul amenajat în locul fostului Macro Mall, cu o zi mai repede față de cum au anunțat inițial.

Hypermarketul de jucării Jumbo, care a intrat pe piaţa românească în urmă cu cinci ani, a cumpărat în vara anului trecut primul mall al Brașovului – Macro Mall – pentru patru milioane de euro, informează bizbrasov.ro

Brașov. S-a deschis Jumbo, cu o zi mai devreme! 1

Pe cele două niveluri ale mall-ului, nu se găsesc doar jucării, ci și cosmetice, haine pentru adulți, accesorii pentru mașini etc.

Carpathian a vândut în 2011 cu doar un milion de euro centrul comercial MacroMall Braşov, după ce îl achiziţionaseră cu 19 milioane de euro în 2006.

MacroMall, care are o suprafaţă închiriabilă de peste 9.000 de metri pătraţi și o suprafață de 18.000 de metri pătrați, a fost deschis în 2005, în urma unor investiții de opt milioane de euro realizate de compania AWG Macro.

Previous Story

Brașov. Tânăra care a ucis un băiat cu un pantof cu toc, într-o discotecă din Braşov, arestată după 12 ani la Napoli. L-a călcat pe tânăr pe cap atât de puternic încât tocul i-a străpuns craniul

Next Story

Accidente Brașov. Șofer mort pe loc după ce a fost aruncat din mașină. 4 răniți lângă Leroy Merlin