Accidente Brașov. Șofer mort pe loc după ce a fost aruncat din mașină. 4 răniți lângă Leroy Merlin

Last Updated on noiembrie 22, 2019 Două accidente grave au avut loc joi seara. Într-unul un șofer a murit pe loc, în altul 4 persoane au fost rănite.

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, care conducea un autoturism pe DJ 103B, între Săcele și Tărlungeni, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Conducatorul auto a fost proiectat în afara autoturismului. Polițiști efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, anunță Realitatea Brașov.

Potrivit bzb.ro, aproximativ în jurul aceleiaşi ore, la 112 se cerea ajutorul pentru salvarea unei victime rămase încarcerate în urma unui alt accident, petrecut în Brasov, pe bulevardul Grivitei, în faţă la Leroy Merlin.

Accidente Brașov. Șofer mort pe loc după ce a fost aruncat din mașină. 4 răniți lângă Leroy Merlin 1
Echipajul SMURD ajuns la faţa locului a cerut suplimentarea echipajelor, constatându-se că sunt 4 persoane rănite în cele două maşini. Două echipaje de la Amulanţă şi încă unul de la SMURD au fost trimise de urgenţă pentru a prelua pacienţii.

Previous Story

Brașov. S-a deschis Jumbo, cu o zi mai devreme!

Next Story

Brașov. Programul sărbătorilor de iarnă, inclusiv pe cel de REVELION. George Scripcaru: „Pe 1 Decembrie, Brașovul are un motiv dublu de sărbătoare: Ziua Națională a țării și aprinderea iluminatului festiv. Brașovul va redeveni, orașul din poveste spre bucuria brașovenilor și a turiștilor”.