Brașov. Mircea, despre o șoferiță RATBV: „Când un neatent a tăiat drumul a pus o frână ușoară, având grijă să se intereseze daca nu cumva s-a accidentat vreun călător. Mi s-a părut deosebit faptul că, la coborâre, fiecare călător i-a urat o zi frumoasă. Zile frumoase, Doamna”

Last Updated on noiembrie 22, 2019 Mulți șoferi RATBV conduc autobuzele de parcă ar transporta cartofi. Există și excepții.

Pe Facebook, Mircea Mot a scris: „Normal si frumos.
Șoferul autobuzului 23 care a plecat azi-dimineață in jurul orei 8 din stația Plevnei din Brașov spre Bartolomeu a fost o doamnă, care a condus frumos si atent, caligrafiind cu multă eleganță pe strada aglomerată.

Brașov. Mircea, despre o șoferiță RATBV: „Când un neatent a tăiat drumul a pus o frână ușoară, având grijă să se intereseze daca nu cumva s-a accidentat vreun călător. Mi s-a părut deosebit faptul că, la coborâre, fiecare călător i-a urat o zi frumoasă. Zile frumoase, Doamna” 1

Când un neatent a tăiat drumul a pus o frână ușoară, având grijă să se intereseze daca nu cumva s-a accidentat vreun călător. Mi s-a părut deosebit faptul că, la coborâre, fiecare călător i-a urat o zi frumoasă. Zile frumoase, Doamna”.

Previous Story

Brașov. George Scripcaru, măsură drastic. BraiCata va ridica gunoiul menajer doar din cartierul Noua

Next Story

Brașov. Cozi uriașe la Jumbo, blocaj în trafic. Foto din interior. „Și parcarea de la Selgros era plină tot de mașinile venite la Jumbo”