Brașov. George Scripcaru, măsură drastic. BraiCata va ridica gunoiul menajer doar din cartierul Noua

Last Updated on noiembrie 22, 2019 După numeroase sesizări, Primăria a luat o decizie drastică. Operatorul BraiCata a fost scos din multe cartiere, a rămas să colecteze gunoiul doar din cartierul Noua.

George Scripcaru: „În urma sesizărilor primite, în cursul nopții trecute am efectuat un control pe teren împreună cu reprezentanții Poliției Locale și cei ai Serviciului de Salubrizare, unde am constatat că modul în care această firmă își îndeplinește obligațiile contractuale este unul cel puțin defectuos. Astăzi am invitat la primărie patronatul celor două firme pentru a le prezenta cele constatate și măsurile pe care le-am dispus.

Braicata trebuie ca până în 1 decembrie să aducă lucrurile la normal în zonele în care operează. Comprest, începând de astăzi, a demarat activitatea de ridicare a deșeurilor depuse accidental din jurul platformelor de depozitare a deșeurilor din cartierele în care operează Braicata, iar această acțiune va continua până la revenirea la starea de normalitate.

Braicata va rămâne de la 1 decembrie doar cu cartierul Noua, pentru colectarea deșeurilor menajere, și are termen 30 de zile să demonstreze că are capacitatea de a gestiona acest cartier, iar dacă nu, de la 1 ianuarie va pierde dreptul de a opera în municipiul Brașov“

Fii Responsabil: „Brai-Cata Bv se poate să strângeți sacii cu deșeuri de la tomberoanele din zona Parcului Andrei Șaguna ? :)”
Brașov. George Scripcaru, măsură drastic. BraiCata va ridica gunoiul menajer doar din cartierul Noua 1

Marian Stanila: „Cam asa arata pubelele pe bdul Ștefan cel Mare și Saturn. Oare cei de la Brai Cata au întrat în faliment, sau fac economie.? Rusinicaaa!!!!”

Brașov. George Scripcaru, măsură drastic. BraiCata va ridica gunoiul menajer doar din cartierul Noua 2 Brașov. George Scripcaru, măsură drastic. BraiCata va ridica gunoiul menajer doar din cartierul Noua 3

Previous Story

Brașov. Programul sărbătorilor de iarnă, inclusiv pe cel de REVELION. George Scripcaru: „Pe 1 Decembrie, Brașovul are un motiv dublu de sărbătoare: Ziua Națională a țării și aprinderea iluminatului festiv. Brașovul va redeveni, orașul din poveste spre bucuria brașovenilor și a turiștilor”.

Next Story

Brașov. Mircea, despre o șoferiță RATBV: „Când un neatent a tăiat drumul a pus o frână ușoară, având grijă să se intereseze daca nu cumva s-a accidentat vreun călător. Mi s-a părut deosebit faptul că, la coborâre, fiecare călător i-a urat o zi frumoasă. Zile frumoase, Doamna”