Brașov. Lia: „Stau in stație și îmi vine să plâng. Autobuzul de Ghimbav, tocmai ce a plecat. Mă uit după el, următorul va pleca fix peste o oră, eu tot de o oră aștept prin stațiile RATBV. Sunt navetista, și trebuie să …”

Last Updated on noiembrie 17, 2019 O locuitoare din Ghimbav acuză duminică seara  RATBV că a făcut programul în așa fel încât navetiștii să piardă autobuzele spre Ghimbav.

Pe grupul de Facebook RATBV – Grupul Călătorilor, Lia P. a scris: „Stau in stație și îmi vine să plâng. Autobuzul de Ghimbav, tocmai ce a plecat. Mă uit după el, următorul va pleca fix peste o oră, eu tot de o oră aștept prin stațiile RATBV.

Brașov. Lia: „Stau in stație și îmi vine să plâng. Autobuzul de Ghimbav, tocmai ce a plecat. Mă uit după el, următorul va pleca fix peste o oră, eu tot de o oră aștept prin stațiile RATBV. Sunt navetista, și trebuie să ...” 1

Sunt navetista, și trebuie să plătesc pentru asta, zilnic pierd câte 2,3ore prin stații în fiecare zi. Sunt convinsă ferm că cel care a programat orarul de circulare al autobuzelor îi urăște pe navetiști.

Pentru 2,3 minute stăm prin stații de ne ia dracu. Văd că se are grijă mare de copii, de bătrâni,foarte bine, dar de plătitorii de abonamente se pare că nu are nimeni grijă. Corelați măcar orarele ca să putem și noi circula civilizat, să nu mai pierdem timpul aiurea pe drumuri. Aude cineva?”

Previous Story

Corona Brasov: „Haideti să obţinem ÎMPREUNĂ calificarea în Grupele Cupei EHF!!!! Te asteptăm la sală, pentru mansa decisivă cu Gloria Bistriţa!”

Next Story

Aeroportul Brașov. Cât ar costa un bilet de la Bucureşti la Braşov cu avionul, călătoria ar dura sub o oră