(Last Updated On: November 1, 2019)

Un autoturism s-a răsturnat joi pe drumul spre Poiană după ce a lovit o cutie pentru siguranțe electrice, un hidrant, o bornă kilometrică și un alt autovehicul, parcat.

„La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 00.45, un conducător auto care conducea un autoturism pe Calea Poienii a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit o cutie pentru siguranțe electrice, un hidrant, o bornă kilometrică și un alt autovehicul, parcat.

Accident Brașov. Mașină răsturnată pe drumul spre Poiană după ce a lovit o cutie pentru siguranțe electrice, un hidrant, o bornă kilometrică și un alt autovehicul, parcat 1

În urma impactului, acesta din urmă a ricoșat în alt autoturism parcat, rămânând suspendat pe partea stângă. Nu au rezultat decât pagube materiale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Evenimentul a fost protocolat ca tamponare”, a declarat pentru mytex.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, agent Nadia Olaru.