Soare Vasile: „Eu sunt un locuitor al minunatului Sanpetru. Vad ca de aceasta localitate nu se ocupa nimeni. Poate cineva sa-mi spuna cine se ocupa de trotuarul dintre Brasov si Sanpetru? Oare nu trebuia mai intai sa fie latita soseaua la 2 benzi pe sens si apoi sa se faca trotuare? In al 2 lea rand, stie cineva daca Primaria Brasov are in proiect sa …”

Last Updated on octombrie 28, 2019 Sanpetru riscă să devină ce este Floreștiul pentru Cluj. Un „dormitor” blocat de mașini la orele dimineții.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Soare Vasile a scris: „Eu sunt un locuitor al minunatului Sanpetru. Vad ca de aceasta localitate nu se ocupa nimeni.
Poate cineva sa-mi spuna cine se ocupa de trotuarul dintre Brasov si Sanpetru? Oare nu trebuia mai intai sa fie latita soseaua la 2 benzi pe sens si apoi sa se faca trotuare?

Soare Vasile: „Eu sunt un locuitor al minunatului Sanpetru. Vad ca de aceasta localitate nu se ocupa nimeni. Poate cineva sa-mi spuna cine se ocupa de trotuarul dintre Brasov si Sanpetru? Oare nu trebuia mai intai sa fie latita soseaua la 2 benzi pe sens si apoi sa se faca trotuare? In al 2 lea rand, stie cineva daca Primaria Brasov are in proiect sa ...” 1

In al 2 lea rand, stie cineva daca Primaria Brasov are in proiect sa largeasca la 2 benzi pe sens portiunea din 13 Decembrie dintre ” Rulmentul” si podul spre Sanpetru?
Cred ca ar trebui sa incercam o initiativa catre cei responsabili pt a incerca sa rezolvam bataia de joc ce se petrece zilnic acolo.
Multumesc pt un raspuns, daca-l aveti”.

Corneliu Zota: Trotuarul de pe viaductul din dreptul sensului giratoriu ar montați stâlpii de iluminat în mijlocul trotuarului.
Pe acest trotuar un om cu dezabilitati, în cărucior sau un copil, nu pot trece.
Este o grava eroare și încălcare a legii 102. Și 10/ 95 a respectării cerințelor în exploatare. ..

Previous Story

(Foto) PNL Brașov a ieșit la plimbare pentru a arăta de ce este bine să se taie 8,000 de copaci în zona Tâmpa. Adrian Oprică: „Un drum forestier care trebuie sa fie al nostru, al tuturor. Nu doar al biciclistilor experimentati carora le place sa se dea cu bicicleta prin padure, la limita de…sport extrem…”

Next Story

Brașov. Medicul Dan Grigorescu, despre Raed Arafat. „Nici n-a catadicsit să calce prin Sectorul de arși grav din prima Unitate Funcțională de Arși înființată în țară (la Brașov) după Colectiv. M-am bucurat cel puțin că, ignorându-ne, măcar nu ne-a băgat bețe în roate… De aceea zic: mare om, mare caracter, domnul secretar de stat! Iată de ce vreau să…”