Nelu Corbu: „Cred ca Brașovul merita o schimbare, nu pentru ca actualul primar nu ”a făcut” ci pur si simplu pentru ca 20 de ani in funcție ai actualului primar au încremenit Brașovul la o dezvoltare de tipul ABC, Asfalt-Becuri-Curățenie, cam ca la o comună mai pricopsita. Brașovul poate …”

Last Updated on octombrie 8, 2019 Allen Coliban a câștigat competiția internă a USR privind desemnarea candidatului pentru funcția de primar al Brașovului. Are forța să-l învingă pe George Scripcaru?

Nelu Corbu: „Cred ca Brașovul merita o schimbare, nu pentru ca actualul primar nu ”a făcut” ci pur si simplu pentru ca 20 de ani in funcție ai actualului primar au încremenit Brașovul la o dezvoltare de tipul ABC, Asfalt-Becuri-Curățenie, cam ca la o comună mai pricopsita.
Nelu Corbu: „Cred ca Brașovul merita o schimbare, nu pentru ca actualul primar nu ''a făcut'' ci pur si simplu pentru ca 20 de ani in funcție ai actualului primar au încremenit Brașovul la o dezvoltare de tipul ABC, Asfalt-Becuri-Curățenie, cam ca la o comună mai pricopsita. Brașovul poate ...” 1

Brașovul poate infinit mai mult, de aceea, un primar tânăr cu experienta parlamentara, brașovean get beget, poate duce Brașovul mai departe trecând la o nouă etapa de dezvoltare, una legata de era digitalizării a protecției mediului(provocarea secolului!) si de ce nu, una de creștere a calității vieții prin politici de mobilitate urbana sustenabile.

Allen Coliban este opțiunea USR Brașov pentru aceasta funcție, ii urez mult succes!
Go Allen!”

Previous Story

Brașov. Vlad Mihai Rotila: „Referitor la trotuarul de pe 13 decembrie, din care a mai rămas jumătate de metru pentru circulația pietonilor, și referitor la faptul că Brașovul nu este un oraș pentru pietoni sau bicicliști sau orice alt mijloc alternativ de deplasare. Anul acesta am …”

Next Story

Brașov. Spectacol „Florin Piersic…Pur și simplu“, la Teatrului Național Sică Alexandrescu