(Last Updated On: October 8, 2019)

Allen Coliban a câștigat competiția internă a USR privind desemnarea candidatului pentru funcția de primar al Brașovului. Are forța să-l învingă pe George Scripcaru?

Nelu Corbu: „Cred ca Brașovul merita o schimbare, nu pentru ca actualul primar nu ”a făcut” ci pur si simplu pentru ca 20 de ani in funcție ai actualului primar au încremenit Brașovul la o dezvoltare de tipul ABC, Asfalt-Becuri-Curățenie, cam ca la o comună mai pricopsita.
Nelu Corbu: „Cred ca Brașovul merita o schimbare, nu pentru ca actualul primar nu ''a făcut'' ci pur si simplu pentru ca 20 de ani in funcție ai actualului primar au încremenit Brașovul la o dezvoltare de tipul ABC, Asfalt-Becuri-Curățenie, cam ca la o comună mai pricopsita.  Brașovul poate ...” 1

Brașovul poate infinit mai mult, de aceea, un primar tânăr cu experienta parlamentara, brașovean get beget, poate duce Brașovul mai departe trecând la o nouă etapa de dezvoltare, una legata de era digitalizării a protecției mediului(provocarea secolului!) si de ce nu, una de creștere a calității vieții prin politici de mobilitate urbana sustenabile.

Allen Coliban este opțiunea USR Brașov pentru aceasta funcție, ii urez mult succes!
Go Allen!”