Magnolii de Otel revine la Brasov, cu Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Victoria Cocias, Stefana Samfira, Ioana Barbu si Irina Stefan

Last Updated on octombrie 28, 2019 Piesa de teatru Magnolii de Oțel revine la Brașov. Spectacolul, în care joacă Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Victoria Cocias, Stefana Samfira, Ioana Barbu si Irina Stefan, are loc mâine, 29 octombrie, la Teatrul Sică Alexandrescu.

„Datorita cererii foarte mari de bilete, revenim la Brasov cu o reprezentatie extraordinara Magnolii de Otel – marti 29 octombrie”, anunță organizatorii.

Magnolii de Otel revine la Brasov, cu Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Victoria Cocias, Stefana Samfira, Ioana Barbu si Irina Stefan 1

„Te va face sa razi.
Te va face sa plangi.
Te va emotiona.
Te va impresiona.
Te va topi.
Iti va castiga inima.

MAGNOLII DE OȚEL

O comedie seducatoare despre familie si prietenie!

Teatrul Avangardia a obtinut in exclusivitate pentru Romania drepturile pentru a produce live pe scena piesa de teatru Magnolii de Otel care se bucura de mare succes in intreaga lume, inclusiv in varianta pentru marele ecran, in care joaca si Julia Roberts si Shirley MacLaine.”

Biletele se pot achizitiona:
– Online pe bilet.ro – www.bilet.ro/event.php?id=19354
– Sala Patria – Casierie
– De la magazinele partenere Bilet.ro din Brașov (De asemenea, din aceste magazine pot fi ridicate si rezervarile efectuate online pe site-ul bilet.ro)
– Coresi Mall – Agentia TUITravel
– Piata Sfatului – Agentia TUI Travel
– Calea Bucuresti nr. 79 – Agentia TUI Travel

Previous Story

Video Brașov. Dragu: „Știe cineva ce pute în Tractoru? Miroase ca in Ploiești la rafinărie…”

Next Story

(Foto) PNL Brașov a ieșit la plimbare pentru a arăta de ce este bine să se taie 8,000 de copaci în zona Tâmpa. Adrian Oprică: „Un drum forestier care trebuie sa fie al nostru, al tuturor. Nu doar al biciclistilor experimentati carora le place sa se dea cu bicicleta prin padure, la limita de…sport extrem…”