Începe Raliul Brașovului cu o superspeciala desfășurată pe serpentinele Coliniei Universtitatii

Last Updated on octombrie 17, 2019 La finalul acestei săptămâni se va desfășura, la Brașov, ultima etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2019.

Spectatorii TESS Rally 48 vor putea lua un prim conctact cu echipajele participante joi, 17 octombrie, de la ora 18:00, în Piața Sfatului din Brașov, acolo unde va avea loc startul festiv. Urmează o primă zi competitivă (vineri, 18 octombrie) cu trei probe speciale, cea de-a treia fiind Colina Rally Show, o superspeciala inedită desfășurată pe serpentinele Coliniei Universtitatii. Ziua finală a raliului și a campionatului (sâmbătă, 19 octombrie) programează 5 speciale, proba finală de la Râșnov (PS8 Glejeria 3) având rol de Power Stage, informează realitateadebrasov.ro.

Începe Raliul Brașovului cu o superspeciala desfășurată pe serpentinele Coliniei Universtitatii 1
(foto Bogdan Barabas)

Pentru festivitate de premiere, concurenții se vor întoarce în Piața Sfatului, acolo unde vor fi anunțate și clasamentele finale ale acestui an competițional. O vreme frumoasă de toamnă, numărul și calitatea echipajelor aflate la start, dar și rolul acestei etape în economia campionatului, oferă premisa unui eveniment spectaculos, cu mulți fani pe marginea probelor speciale.

„Finala se joacă!” este afirmația președintelui clubului organizator Auto Blic, Bela Stoica, care a adugat: “Am crezut că le-am trăit pe toate dar, din păcate, m-am înșelat. Cu o naivitate de adolescent, am crezut că mă pot baza pe vorbe, nu pe fapte (document scris), și am ajuns în situația de neimaginat acum o luna, două, chiar trei, să pierd. O pierdere pe care mi-o asum înaintea tuturor membrilor echipei de organizare, o pierdere extrem de greu de reparat, atât la propriu cât și la figurat„.

„Dar pentru că, se pare, în continuare binele învinge, cu sprijinul comisiei de raliuri și a conducerii executive FRAS, dar și cu ajutorul și sprijinul necondiționat al câtorva prieteni adevărați, am reușit să refacem harta raliului și restul de documente tehnice necesare. Cerându-mi încă o dată scuze celor cărora le-am creat un eventual discomfort, închei cu aceleași cuvinte, finala se joacă!”, a adăugat Bela Stoica.

Previous Story

Foto Brașov. Schimbare uriașă. Zona Star-Modarom, transformată în pietonală. Îți place? 

Next Story

Aeroportul Brașov. Adrian Veștea certat de Căncescu. „La aeroport nu s-a mai făcut absolut nimica de când am plecat eu …Văd că sunt tot felul de laude că Adrian Veștea e …”