Aeroportul Brașov. Adrian Veștea certat de Căncescu. „La aeroport nu s-a mai făcut absolut nimica de când am plecat eu …Văd că sunt tot felul de laude că Adrian Veștea e …”

Last Updated on octombrie 17, 2019 16 ani s-a chinuit Aristotel Căncescu să facă un amărât de aeroport la Brașov. Adrian Veștea este în al treilea an, fără prea mare succes și el. De vină, bineînțeles, sunt niște conspirații ale aeroporturilor din zonă care nu știu cum să oprească mândrețea asta de Aeroport. Cum stau directorii ăia de aeroporturi, angajați din bani publici, să facă planuri conspirative anti-Brașov de 20 de ani, imediat.

„Tot ce s-a făcut la aeroport este făcut de mine. De când am plecat eu de acolo nu s-a mai făcut absolut nimica. (…) Văd că sunt tot felul de laude că Adrian Veștea e primul președinte de CJ care face un aeroport din banii CJ. Nu, dom’le, eu am făcut din banii CJ jumătate din investiție. Că dacă nu făceam nu se mai făcea nimic, vă garantez eu”, a spus fostul șef al CJ la Mix TV.

Aeroportul Brașov. Adrian Veștea certat de Căncescu. „La aeroport nu s-a mai făcut absolut nimica de când am plecat eu ...Văd că sunt tot felul de laude că Adrian Veștea e ...” 1

În plus, Căncescu susține că problemele sale cu Justiția au apărut din cauza aeroportului. „Și problemele mele au plecat de la Cluj, pentru că Clujul nu vrea aeroport la Brașov, Sibiul nu vrea aeroport, Bucureștiul nu vrea aeroport. (…) sunt imagini cu Berceanu și Băsescu care spun că la Brașov nu se justifică un aeroport. Am făcut pista și după aceea eram sigur că se va face aeroport”, a mai spus fostul președinte PNL Brașov la Mix TV, potrivit bizbrasov.ro.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Începe Raliul Brașovului cu o superspeciala desfășurată pe serpentinele Coliniei Universtitatii

Next Story

(Foto) Accidente Brașov. Mașini răsturnate pe De Mijloc și Feldioarei