(Foto) Îți place Brașovul fără păduri? Mihai Tatu: „În imaginea 1 se pot vedea dezvoltările imobiliare de pe Dealul Warthe. În imaginea 2 se poate vedea Mall-ul Afi. În imaginea 3, în prim plan se vede un …”

Last Updated on octombrie 21, 2019 Brașovul s-a schimbat, pe nesimțite. Dealurile sunt defrișate pentru ca unii cu bani să locuiască în blocuri construite, pe dealurile orașului, unele chiar în pădure. Nu ar fi fost nicio problemă dacă Primăria ar fi făcut o dezbatere, întrebând brașovenii ce tip de oraș doresc: Cu blocuri peste tot ca în Columbia sau cu dealuri împădurite.

Paharul revoltei brașovenilor s-a umplut odată cu anunțul vesel al Lui George Scripcaru și PNL Brașov că vor tăia 8,000 de copaci pe Tâmpa. Scripcaru și PNL uită că la europarlamentare au avut în jur de 25 % iar USR a avut 40%. Ei mai uită că peste doar câteva luni vor avea loc alegeri locale și toate tăierile de copaci pot fi stopate foarte ușor la vot.

Mihai Tatu: Brașov, oraș de poveste! Vedere de pe Tâmpa.
În imaginea 1 se pot vedea dezvoltările imobiliare de pe Dealul Warthe.
În imaginea 2 se poate vedea Mall-ul Afi.
(Foto) Îți place Brașovul fără păduri? Mihai Tatu: „În imaginea 1 se pot vedea dezvoltările imobiliare de pe Dealul Warthe. În imaginea 2 se poate vedea Mall-ul Afi. În imaginea 3, în prim plan se vede un ...” 1

 

(Foto) Îți place Brașovul fără păduri? Mihai Tatu: „În imaginea 1 se pot vedea dezvoltările imobiliare de pe Dealul Warthe. În imaginea 2 se poate vedea Mall-ul Afi. În imaginea 3, în prim plan se vede un ...” 2

Vedere de pe traseul dintre Aleea de Sub Tâmpa și Treptele lui Gabony
În imaginea 3, în prim plan se vede un bloc făcut pe Dealul Melcilor, în plan secund Mall-ul Afi”.

(Foto) Îți place Brașovul fără păduri? Mihai Tatu: „În imaginea 1 se pot vedea dezvoltările imobiliare de pe Dealul Warthe. În imaginea 2 se poate vedea Mall-ul Afi. În imaginea 3, în prim plan se vede un ...” 3

Chiar vrei ca Brașovul să arate ca un oraș din Columbia?
(Foto) Îți place Brașovul fără păduri? Mihai Tatu: „În imaginea 1 se pot vedea dezvoltările imobiliare de pe Dealul Warthe. În imaginea 2 se poate vedea Mall-ul Afi. În imaginea 3, în prim plan se vede un ...” 4
Sau să-și păstreze identitatea verde?

Natalie Orleanu: Siii…. Spune clar, ca Tampa, cum speram noi, Sa nu devina beton. Noi vrem mai mult verde… Sa ramana Natura 100% si nu sa devina o zona de constructie pentru un cartier de lux care sta neterminat ani de zile sau va fi terminat dar nefolosit.

Obreja Silviu: Adrian Bateti-va joc de natura, taiati pana numai puteti. Deja respirati un aer infect … Cate plantatii noi de puieti s-au facut in ultimii ani in orasul Brasov ???

Petrisor Tudor: Nu ne putem pune cu primarul Betonel. Are obligatii mari fata de sponsori. Trebuie sa ne mutam de aici daca nu ne convine.

Previous Story

Foto Brașov. Emil Maga: „Frumusețea asta de copac cu numărul 172 urmează să fie doborâtă în curând alături de alți 8000 că să facă loc unui drum megalomanic lung de 11km prin inima Tâmpei :(”

Next Story

Compania Apa Brasov: „Traficul rutier va fi interzis complet pe tronsonul I de pe N. Titulescu. Circulația va fi posibilă pe străzile:”