Catalin Leonte: „Multumim RAT Brasov pentru promptitudine! Deși a venit anotimpul rece, cu ploi si urmează zăpada nu te-ai grăbit sa faci refugii in stațiile din Stupini. Pentru cei care ziceau că oricum se distrug, iată, băncuță pusă de oameni acum 3 luni se încăpățânează să reziste….”

Last Updated on octombrie 30, 2019 Locuitorii din Stupini au o cerere simplă către RATBV: stații de autobuz acoperite. Greu de realizat. Dacă ar fi vrut ceva mai complicat cu siguranță s-ar fi găsit o rezolvare.

Catalin Leonte: „Multumim RAT Brasov pentru promptitudine! Deși a venit anotimpul rece, cu ploi si urmează zăpada nu te-ai grăbit sa faci refugii in stațiile din Stupini. Pentru cei care ziceau că oricum se distrug, iată, băncuță pusă de oameni acum 3 luni se încăpățânează să reziste.

Catalin Leonte: „Multumim RAT Brasov pentru promptitudine! Deși a venit anotimpul rece, cu ploi si urmează zăpada nu te-ai grăbit sa faci refugii in stațiile din Stupini. Pentru cei care ziceau că oricum se distrug, iată, băncuță pusă de oameni acum 3 luni se încăpățânează să reziste....” 1 Catalin Leonte: „Multumim RAT Brasov pentru promptitudine! Deși a venit anotimpul rece, cu ploi si urmează zăpada nu te-ai grăbit sa faci refugii in stațiile din Stupini. Pentru cei care ziceau că oricum se distrug, iată, băncuță pusă de oameni acum 3 luni se încăpățânează să reziste....” 2

 

#bataiedejoc #managementprost”

Previous Story

Brașov. Război pe pădure. Radu Hossu: „Ieri în jurul amiezii, o pagină din zona societății civile punea un filmuleț prin care arăta manipularea, dezinformarea PNL în legătură cu proiectul tăierii a multor hectare de pădure de pe lângă Tâmpa. La 37 de minute după, o … PNL (ce-mi plac glumele mele) posta un filmuleț ce-l ataca pe …”

Next Story

Accident Brașov: Pieton lovit de mașină, la Făget!