Brașov. Război pe pădure. Radu Hossu: „Ieri în jurul amiezii, o pagină din zona societății civile punea un filmuleț prin care arăta manipularea, dezinformarea PNL în legătură cu proiectul tăierii a multor hectare de pădure de pe lângă Tâmpa. La 37 de minute după, o … PNL (ce-mi plac glumele mele) posta un filmuleț ce-l ataca pe …”

Last Updated on octombrie 30, 2019 PNL Brașov a preluat metodele PSD și îi atacă pe cei care se opun tăierii a 8,000 de copaci din zona Tâmpa. Duminică, de la ora 16, din fața Primăriei va porni un marș de protest care se vrea un semnal de alarmă pentru stoparea masacrului din pădure.

Radu Hossu: „Scurt/2. Interesul cetățeanului în Brașov:
Ieri în jurul amiezii, o pagină din zona societății civile punea un filmuleț prin care arăta manipularea, dezinformarea PNL în legătură cu proiectul tăierii a multor hectare de pădure de pe lângă Tâmpa.

Brașov. Război pe pădure. Radu Hossu: „Ieri în jurul amiezii, o pagină din zona societății civile punea un filmuleț prin care arăta manipularea, dezinformarea PNL în legătură cu proiectul tăierii a multor hectare de pădure de pe lângă Tâmpa. La 37 de minute după, o ... PNL (ce-mi plac glumele mele) posta un filmuleț ce-l ataca pe ...” 1

La 37 de minute după, o … PNL (ce-mi plac glumele mele) posta un filmuleț ce-l ataca pe senatorul USR Allen Coliban, inamicul politic numărul 1 al proiectului de defrișare și al Primarului PNL, George Scripcaru.

Până în acest moment:

Societatea civilă (anti defrișare): 25.626 vizualizări.
Caria PNL (pro defrișare): 604 vizualizări.

PNL continuă să susțină că apără interesul cetățeanului prin acest proiect. Judecați voi”.

Va vedem din Brasov: „PNL Brasov = PSD.
Zilele acestea, reprezentanții PNL se agită să ne covingă de beneficiile unui nou drum forestier, care să cresteze pădurile de lângă Brașov, plecând de la Pietrele lui Solomon, pe deasupra cartierului Șchei, până aproape de Șaua Tâmpei, continuând spre Valea Cetății – Răcădău, pe lângă Poiana Stechil.

În mod ciudat, însă, la protestul organizat pentru SUSȚINEREA acestui proiect nou, vedem că membrii și simpatizanții PNL habar nu au la ce au fost chemați. Mulți dintre ei se arată chiar revoltați de perspectiva defrișărilor în pădurile de lângă oraș…”

Previous Story

Alertă în Poiana Brașov. 11 copii și un adult au fost duși de urgență la spital, cu suspiciuni de toxiinfecție alimentară

Next Story

Catalin Leonte: „Multumim RAT Brasov pentru promptitudine! Deși a venit anotimpul rece, cu ploi si urmează zăpada nu te-ai grăbit sa faci refugii in stațiile din Stupini. Pentru cei care ziceau că oricum se distrug, iată, băncuță pusă de oameni acum 3 luni se încăpățânează să reziste….”