Brașovul poluat ca Bucureștiul, nu „verde” ca și Clujul. Boroda George: „De fapt și de drept, respirăm aer de Bucuresti. Vina ? – groapă de gunoi – stații de asfalt -fabrici cu …”

Last Updated on octombrie 27, 2019 Primăria Brașov a preluat modelul de (ne)dezvoltare de la București. Dacă prelua modelul de la Cluj aveam și noi autobuz electrice, parcuri adevărate, tramvaie noi nouțe. Acum avem poluare masivă, tăieri de copaci, asfaltare de drumuri forestiere.

Pe grupul de Facebook Stop poluării din Brașov! Vrem aer curat!, Boroda George a scris: „Gradul de comparație pentru calitatea aerului din iubitul nostru oraș și regiunea metropolitană Brașov a devenit … Bucureștiul.
Brașovul poluat ca Bucureștiul, nu „verde” ca și Clujul. Boroda George: „De fapt și de drept, respirăm aer de Bucuresti. Vina ? - groapă de gunoi - stații de asfalt -fabrici cu ...” 1

Brașovul poluat ca Bucureștiul, nu „verde” ca și Clujul. Boroda George: „De fapt și de drept, respirăm aer de Bucuresti. Vina ? - groapă de gunoi - stații de asfalt -fabrici cu ...” 2

 

De fapt și de drept, respirăm aer de Bucuresti.
Vina ?
– groapă de gunoi
– stații de asfalt

-fabrici cu evacuarea noxelor neconforme sau filtre nefunctionale
– dezvoltatori care ard in mod ilegal deșeurile
– Primăria Brașov care a dat prioritate mașinilor poluante

Păi cati “actori” sunt implicati?
10 ? 20 ?

Pentru tot aerul asta cu pulberi cancerigene care ne omoară încet responsabili sunt câțiva.
O mână de oameni .
Câțiva care omoară încet cei peste 400.000 de locuitori ai zonei metropolitane”.

Previous Story

Foto Brașov. Asfalt, doar asfalt. Liviu: „Ultimii 200 m din Drumul Vechi au fost ASFALTAȚI și nu mai există indicatorul de intedicție!!! Noul asfalt este ca o invitație. Autoritățile sînt de vină, dar asta nu-i absolvă de nesimțire pe respectivii….”

Next Story

(Video) Dan Barna, în Piața Sfatului: „Contez pe voi, sunt sigur că la aceste prezidențiale în Brașov și în județul Brașov vom avea un rezultat grozav pentru că voi ați dovedit deja și la Fără penali și la europarlamentare că aici este un spirit civic care înțelege că România se poate face bine și împreună să o schimbăm”