(Video) Dan Barna, în Piața Sfatului: „Contez pe voi, sunt sigur că la aceste prezidențiale în Brașov și în județul Brașov vom avea un rezultat grozav pentru că voi ați dovedit deja și la Fără penali și la europarlamentare că aici este un spirit civic care înțelege că România se poate face bine și împreună să o schimbăm”

Last Updated on octombrie 27, 2019 Dan Barna a fost astăzi la Brașov unde s-a întâlnit cu susținătorii USR/Plus. „Contez pe voi, sunt sigur că la aceste prezidențiale în Brașov și în județul Brașov vom avea un rezultat grozav pentru că voi ați dovedit deja și la Fără penali și la europarlamentare că aici este un spirit civic care înțelege că România se poate face bine și împreună să o schimbăm” a declarat Dan Barna.

USR Brașov: „Împreună cu Dan Barna, ne exprimăm părerea de rău pentru faptul că nu am reușit să mai ajungem azi în Parcul Noua, așa cum era planificat, și le cerem scuze celor care ne-au așteptat.

(Video) Dan Barna, în Piața Sfatului: „Contez pe voi, sunt sigur că la aceste prezidențiale în Brașov și în județul Brașov vom avea un rezultat grozav pentru că voi ați dovedit deja și la Fără penali și la europarlamentare că aici este un spirit civic care înțelege că România se poate face bine și împreună să o schimbăm” 1

Pe Republicii, am fost asaltați de oameni care doreau să îl cunoască pe Dan și să stea de vorba cu el, astfel că ne-a prins întunericul în Piața Sfatului.
Ne vom revanșa față de locuitorii din Noua la următoarea vizită a lui Dan Barna în Brașov.

Le mulţumim tuturor celor prezenţi azi la Aro, iar pe cei care nu au fost îi invităm să urmărească înregistrarea evenimentului.
Ne vedem la vot pe 10 noiembrie! #DanBarnaPresedinte”

Vezi aici Video:

Tudor Benga: „Final de zi plină de campanie la Brașov cu Dan Barna și Dacian Ciolos. Mulțumiri tuturor celor care și-au făcut timp să ni se alăture, scuze susținătorilor noștri din Noua unde nu am mai putut ajunge!”

(Video) Dan Barna, în Piața Sfatului: „Contez pe voi, sunt sigur că la aceste prezidențiale în Brașov și în județul Brașov vom avea un rezultat grozav pentru că voi ați dovedit deja și la Fără penali și la europarlamentare că aici este un spirit civic care înțelege că România se poate face bine și împreună să o schimbăm” 2
Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașovul poluat ca Bucureștiul, nu „verde” ca și Clujul. Boroda George: „De fapt și de drept, respirăm aer de Bucuresti. Vina ? – groapă de gunoi – stații de asfalt -fabrici cu …”

Next Story

Video Brașov. Dragu: „Știe cineva ce pute în Tractoru? Miroase ca in Ploiești la rafinărie…”