Brașov. Taco Bell deschide un restaurant în Braşov în Mall-ul Coresi

Last Updated on octombrie 17, 2019 Taco Bell va deschide până la finalul acestui an un restaurant în Coresi Shopping Resort.

Taco Bell este prezent în acest moment în Bucureşti, Constanţa, Sibiu şi Timişoara. În Bucureşti povestea sa începea în octombrie 2017, în Băneasa Shopping City, iar apoi la final de noiembrie intra în Mega Mall. În vara lui 2018 a deschis şi locaţia din Park Lake, scrie degustam.ro.

Brașov. Taco Bell deschide un restaurant în Braşov în Mall-ul Coresi 1

Pe final de 2018 ajungea şi în AFI Cotroceni. A fost şi ocazia cu care a ajuns la noi în ţară conceptul de free refill la suc şi o bucătărie deschisă, cu geamuri transparente. Taco Bell a aniversat recent 2 ani pe plan local, cu o ofertă specială. În aprilie lansa preparatul Taco’n Taco, cu sosuri noi, iar în ultimul a devenit tot mai popular Crunchwrap la noi.

Pe plan global lanţul de mâncare tex-mex are peste 7000 de restaurante, în 135 de ţări. Este cunoscut pentru preparate ca taco, burrito, quesadilla, crunchwraps, nachos şi multe altele.

Previous Story

(Video) Primarul George Scripcaru, pe acoperișul teatrului Dramatic pentru a prezenta festivalul în care a fost schimbat numele spectacolului „Scripcarul pe acoperiș”

Next Story

Brașov. Duminică, 20 octombrie, în Piața Sfatului, are loc la cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Naţional de Obiceiuri Tradiţionale „Cununa”