Brașov. Roxana: „Domnule Primar, RATBV …am ajuns sa fac 45 de minute de la serviciu, zona Toamnei până în Schei …”ne ați omorât ” după ora 17:30 nu ai cu ce sa mai ajungi in Schei …”

Last Updated on octombrie 1, 2019 O brașoveancă reclamă faptul că îi trebuie 45 de minute pentru a merge de pe Toamnei în Șchei cu autobuzele RATBV.

Pe grupul de Facebook Brasov Roxana Ioana Palliardi a scris: „Domnule Primar, domnilo consilieri locali și celor din conducerea RATBV am ajuns sa fac 45 de minute de la serviciu, zona Toamnei până în Schei …în centru autobuzele 17,5,34 …..etc circulă bine dar cele care fac legătura spre Schei “ne ați omorât ” după ora 17:30 nu ai cu ce sa mai ajungi in Schei ….

Brașov. Roxana: „Domnule Primar, RATBV ...am ajuns sa fac 45 de minute de la serviciu, zona Toamnei până în Schei ..."ne ați omorât " după ora 17:30 nu ai cu ce sa mai ajungi in Schei ...” 1

pentru asta “este ca și când fac naveta “am colege care fac naveta in diferite localități din jurul Brașovului care ajung acasă mai repede ca mine. Nu toată lumea are mașină personala, haideți să mișcăm ceva pentru Schei si pentru toți locuitorii din Brașov și împrejurimi. Ați promis autobuze pentru Prejmer, Budila si multe alte localități”.

Diaconu Mihai: LA fel de proastă ESTE și circulația mijloacelor de transport în comun din cartierul Valea Cetății !
Elena Soos: Da este bătaie de joc! Am stat la Gara la 51 sa vin in Schei 35 de minute

Previous Story

Brașov. Autobuze electrice de la Gara CFR la Livada Poştei. 32 de autobuze electrice vor circula pe liniile RATBV 9, 15, 22, 23B, 29, 32, 34, 36 şi 53.

Next Story

Brașov. Cum a fost pedepsită eleva care și-a umilit profesoara de la Liceul Tehnologic Victor Jinga Săcele