Brașov. Cum a fost pedepsită eleva care și-a umilit profesoara de la Liceul Tehnologic Victor Jinga Săcele

Last Updated on octombrie 2, 2019 În urma incidentului petrecut la Liceul Tehnologic Victor Jinga Săcele, unde o elevă a filmat cu telefonul mobil scena în care își bate joc de cadrul didactic de la oră, cântând, în fața clasei, versuri din maneaua „Fă-și programare la cimitir”, Inspectoratul Școlar al Județului Brașov a decis mutarea disciplinară a elevei la o clasă paralelă și scăderea notei la purtare la 4.

Incidentul s-a petrecut în 26 septembrie, în intervalul orar 11.00 – 11.50, în timpul unei ore de specialitate, când o elevă din clasa a X-a, „refuzând să îndeplinească sarcinile de lucru, a filmat-o pe doamna profesor și, ulterior, a postat filmarea pe internet”.

Brașov. Cum a fost pedepsită eleva care și-a umilit profesoara de la Liceul Tehnologic Victor Jinga Săcele 1

Batjocura nu poate fi sancționată decât mai mult moral de către școală: „Conducerea școlii a dezaprobat și condamnat ferm acest comportament care contravine prevederilor Statutului Elevului OMENCS 4742/10.08.2016 și ale Regulamentului Intern al unităţii şcolare menţionate”, informează mytex.ro.

Astfel că eleva a putut fi pedepsită concret doar pentru folosirea telefonului mobil: „Prin încălcarea Art. 24, alin.2 al Regulamentului Intern, eleva a folosit telefonul mobil în timpul orei, denigrând și prejudiciind grav atât imaginea doamnei profesor, cât și a instituției școlare”.

Previous Story

Brașov. Roxana: „Domnule Primar, RATBV …am ajuns sa fac 45 de minute de la serviciu, zona Toamnei până în Schei …”ne ați omorât ” după ora 17:30 nu ai cu ce sa mai ajungi in Schei …”

Next Story

Brașov. Semnezi? „STOP TĂIERILOR DE PE TÂMPA! VREM PĂDURE-PARC!” Peste 3000 de brașoveni cer Primăriei Brașov să nu defrișeze masiv pădurea de pe Tâmpa