Brașov. Jumbo face angajări pentru primul Mall de jucării din oraș. Ce posturi are disponibile

Last Updated on octombrie 22, 2019 Jumbo se pregătește de marea deschidere de la Brașov și caută angajați.

Grecii de la Jumbo continuă recrutările pentru magazinul din Brașov, care ar urma să fie deschis în a doua jumătate a lunii noiembrie. Potrivit portalului de recrutare eJobs, în acest moment sunt deschide 26 de poziții de lucrători comerciali, casieri, lucrători depozit și responsabili verificare articole, anunță bizbrasov.ro. 

Brașov. Jumbo face angajări pentru primul Mall de jucării din oraș. Ce posturi are disponibile 1

Hipermarketul de jucării Jumbo, care a intrat pe piaţa românească în urmă cu cinci ani, a cumpărat în vara anului trecut primul mall al Brașovului – Macro Mall – pentru patru milioane de euro. Inițial, compania Ktenix Enterprises

Specificul magazinelor Jumbo este dat de suprafaţa mare pe care se întind rafturile cu produse, cuprinsă între 7.000 şi 10.000 de metri pătraţi, dar care poate ajunge şi la 18.000 mp, mai mare decât un hipermarket alimentar, de exemplu.

Previous Story

Compania Apa Brasov: „Traficul rutier va fi interzis complet pe tronsonul I de pe N. Titulescu. Circulația va fi posibilă pe străzile:”

Next Story

Brașov. A fost găsit șoferul care mergea pe contrasens cu peste 100 km/h, pe centura ocolitoare. „Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Braşov au …”