Brașov. A fost găsit șoferul care mergea pe contrasens cu peste 100 km/h, pe centura ocolitoare. „Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Braşov au …”

Last Updated on octombrie 22, 2019 Un bărbat în vârstă de 79 de ani a fost surprins pe șoseaua de centură din Brașov, conducând cu peste 100 de km/h pe contrasens.

Șoferul a fost filmat de alți participanți la trafic, informează bzb.ro.

Brașov. A fost găsit șoferul care mergea pe contrasens cu peste 100 km/h, pe centura ocolitoare. „Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Braşov au ...” 1

O femeie, care spune că şi-a văzut moartea cu ochii din cauza acestui şofer, în timp ce se afla în trafic cu soţul şi copilul de un an şi trei luni, a sesizat Poliţia prin numărul de urgenţă 112.

„Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Braşov au identificat conducătorul auto, ca fiind un bărbat, în vârstă de 79 ani. În cauză, vor fi luate măsurile legale ce se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, agent de poliţie Nadia Olaru.

Previous Story

Brașov. Jumbo face angajări pentru primul Mall de jucării din oraș. Ce posturi are disponibile

Next Story

Poluare masivă la Codlea. Erwin Albu: „Calitate foarte proasta acum a aerului in Codlea, desi avem un munte impadurit langa noi. Voi sesiza Garda de Mediu. Va rog sa…”