Brașov. Dan Padure: „Vedeți acești copaci? Uitați-va bine la ei, ca in scurt timp s-ar putea sa nu mai existe acolo. Primăria vrea sa facă un drum forestier in locul cărărilor bătute de turiști in căutare de plimbări in natura 😣”

Last Updated on octombrie 14, 2019 Primăria Brașov nu dă semne că ar renunța la tăierea a 8,000 de copaci de pe Tâmpa pentru a construi un drum forestier care ulterior să fie asfaltat, așa cum a făcut pe Drumul Vechi din Poiană.

Dan Padure: „Vedeți acești copaci?
Uitați-va bine la ei, ca in scurt timp s-ar putea sa nu mai existe acolo.
Brașov. Dan Padure: „Vedeți acești copaci? Uitați-va bine la ei, ca in scurt timp s-ar putea sa nu mai existe acolo. Primăria vrea sa facă un drum forestier in locul cărărilor bătute de turiști in căutare de plimbări in natura 😣” 1w

Primăria vrea sa facă un drum forestier in locul cărărilor bătute de turiști in căutare de plimbări in natura 😣”

Peste 12,000 de persoane au semnat petiția online STOP TĂIERILOR DE PE TÂMPA! VREM PĂDURE-PARC!
Semnează petiția pentru a spune STOP exploatărilor forestiere pe Tâmpa și pentru a cere Consiliulul Local încadrarea acesteia în categoria Pădure-Parc! Pentru noi, brașovenii, asta și este – un loc de relaxare, de promenadă și nu o exploatare forestieră!

Previous Story

(Foto) Se distrug pădurile Brașovului. Adi Taus: „ Mizerie de nedescris, câte un pet ici-colo, copaci tăiați haotic și lăsați acolo, maluri de pământ și noroi. …Urmele de taf-uri au lăsat maluri adânci de noroi, traseul e ca o pârtie de bob în care te afunzi….”

Next Story

(Foto) Brașovul? George Boroda: „Tocmai s-a încheiat Oradea Festifall . Desprins parca din alta lume, Oradea este un oraș administrat. Bine sau rau, nu stiu. În comparație, în Brașov s-a creat o pasiune pentru blocuri noi prin pădurile din jurul orașului și cam atât… Lăsați un …”