(Foto) Se distrug pădurile Brașovului. Adi Taus: „ Mizerie de nedescris, câte un pet ici-colo, copaci tăiați haotic și lăsați acolo, maluri de pământ și noroi. …Urmele de taf-uri au lăsat maluri adânci de noroi, traseul e ca o pârtie de bob în care te afunzi….”

Last Updated on octombrie 13, 2019 Pădurile Brașovului, în câțiva ani, vor fi de nerecunoscut. Se asfaltează drumuri forestiere, se distrug trasee prin pădure prin tăieri masive.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Adi Taus a scris: „Am făcut ieri o tură din Cheisoara (Colții Cheii, Râșnov), prin Poiana Cerbului și Poiana Ursului pana sus, pe pârtia Lupului.

(Foto) Se distrug pădurile Brașovului. Adi Taus: „ Mizerie de nedescris, câte un pet ici-colo, copaci tăiați haotic și lăsați acolo, maluri de pământ și noroi. ...Urmele de taf-uri au lăsat maluri adânci de noroi, traseul e ca o pârtie de bob în care te afunzi....” 1 (Foto) Se distrug pădurile Brașovului. Adi Taus: „ Mizerie de nedescris, câte un pet ici-colo, copaci tăiați haotic și lăsați acolo, maluri de pământ și noroi. ...Urmele de taf-uri au lăsat maluri adânci de noroi, traseul e ca o pârtie de bob în care te afunzi....” 2 (Foto) Se distrug pădurile Brașovului. Adi Taus: „ Mizerie de nedescris, câte un pet ici-colo, copaci tăiați haotic și lăsați acolo, maluri de pământ și noroi. ...Urmele de taf-uri au lăsat maluri adânci de noroi, traseul e ca o pârtie de bob în care te afunzi....” 3 (Foto) Se distrug pădurile Brașovului. Adi Taus: „ Mizerie de nedescris, câte un pet ici-colo, copaci tăiați haotic și lăsați acolo, maluri de pământ și noroi. ...Urmele de taf-uri au lăsat maluri adânci de noroi, traseul e ca o pârtie de bob în care te afunzi....” 4 (Foto) Se distrug pădurile Brașovului. Adi Taus: „ Mizerie de nedescris, câte un pet ici-colo, copaci tăiați haotic și lăsați acolo, maluri de pământ și noroi. ...Urmele de taf-uri au lăsat maluri adânci de noroi, traseul e ca o pârtie de bob în care te afunzi....” 5 (Foto) Se distrug pădurile Brașovului. Adi Taus: „ Mizerie de nedescris, câte un pet ici-colo, copaci tăiați haotic și lăsați acolo, maluri de pământ și noroi. ...Urmele de taf-uri au lăsat maluri adânci de noroi, traseul e ca o pârtie de bob în care te afunzi....” 6 (Foto) Se distrug pădurile Brașovului. Adi Taus: „ Mizerie de nedescris, câte un pet ici-colo, copaci tăiați haotic și lăsați acolo, maluri de pământ și noroi. ...Urmele de taf-uri au lăsat maluri adânci de noroi, traseul e ca o pârtie de bob în care te afunzi....” 7

Traseul este cam 80% distrus. Urmele de taf-uri au lăsat maluri adânci de noroi, traseul e ca o pârtie de bob în care te afunzi. Mai sus, când începi sa cobori pe punct rosu către Groapa cu Aur, e “parchet în lucru”.

Mizerie de nedescris, câte un pet ici-colo, copaci tăiați haotic și lăsați acolo, maluri de pământ și noroi. Mare debandada, pădurea este practic de nerecunoscut. Pentru cine nu știe, cam asta se întâmplă peste tot unde se fac exploatări forestiere, chiar și legale. Pentru chestii mai fine, urmăriți reportajul Recorder dedicat.

Iar dacă vreți să verificați, băgați o tură din Lupului în jos și încercați să coborâți pe punct albastru spre Colții Cheii…”

Dragos Vestemean: Ca si in alte părți, ii doare in basca de minunatele poteci turistice din zona si de frumusețea zonei, noi nu stim decât sa exploatam, lucruri care s au exacerbat in ultimi ani. O zona prea puțin mediatizata din păcate

Costi Iordan: Frumos! Nu e prima data cand vad asa ceva in padurile din jurul Brasovului. Asa arata padurile administrate de Regia Locala de Paduri Kronstadt.
Maxmilian Radu Munteanu: Stai nițel, că apar niște băieți dezafiliați care îți explică ei mintenaș de ce e bine că e așa acolo!

Previous Story

Brașov. RO-Alert: Urs în zona strada Cloșca, nr 31, în curtea Direcției Silvice Brașov. Animalul este considerat periculos!

Next Story

Brașov. Dan Padure: „Vedeți acești copaci? Uitați-va bine la ei, ca in scurt timp s-ar putea sa nu mai existe acolo. Primăria vrea sa facă un drum forestier in locul cărărilor bătute de turiști in căutare de plimbări in natura 😣”