Alertă în Poiana Brașov. 11 copii și un adult au fost duși de urgență la spital, cu suspiciuni de toxiinfecție alimentară

Last Updated on octombrie 30, 2019 Alertă la un hotel din Poiana Brașov. 11 copii și un adult au ajuns la spital cu suspiciuni de toxiinfecție alimentară după ce au mâncat la unitatea de cazare.

Autoritățile au fost alertate în această dimineață în Poiana Brașov după ce mai mulți copii și adulți au început să se simtă rău la o unitate de cazare, anunță dcnews.ro.

Alertă în Poiana Brașov. 11 copii și un adult au fost duși de urgență la spital, cu suspiciuni de toxiinfecție alimentară 1

Mai multe ambulanțe au fost solicitate să acorde primul ajutor. După mai multe verificări, 11 copii și un adult au fost transportați la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov cu suspiciuni de toxiinfecție alimentară.

Pacienții prezentau stări de vomă și dureri de cap, susțin reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență din Brașov.

Previous Story

Brașov. Alt șofer nesimțit? Adriana: „Am făcut cu mana la acest șofer sa tragă lângă trotuar ca să pot urca, cu căruțul pentru ca sunt imobilizata ma deplasez într-un scaun cu rotile …Rușine ca avem astfel de șoferi îmi pare rău ca am postat dar trebuie sa se înțeleagă ca suntem si noi cei bolnavi suntem Oameni”

Next Story

Brașov. Război pe pădure. Radu Hossu: „Ieri în jurul amiezii, o pagină din zona societății civile punea un filmuleț prin care arăta manipularea, dezinformarea PNL în legătură cu proiectul tăierii a multor hectare de pădure de pe lângă Tâmpa. La 37 de minute după, o … PNL (ce-mi plac glumele mele) posta un filmuleț ce-l ataca pe …”