Video Brașov. Un autobuz Codreanu a luat foc. În autobuz de aflau 7 calatori

Last Updated on septembrie 15, 2019 Un autobuz al companiei Codreanu a luat foc duminică dimineață. Mulți călători reclamă faptul că autobuzele învechite sunt un pericol.

Incendiul a izbucnit, duminica dimineata, in localitatea Teliu din judetul Brasov, la un autobuz care mergea spre Intorsura Buzaului. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, din primele informatii, în autobuz de aflau 7 calatori. Soferul a incercat sa stinga incendiul cu stingatoarele, dar nu a reusit. Pompierii din Brașov și Întorsura Buzăului s-au deplasat la locul incendiului si au intervenit pentru lichidarea focului. Nicio persoana nu a fost ranita, anunță Realitatea Brașov.

Video Brașov. Un autobuz Codreanu a luat foc. În autobuz de aflau 7 calatori 1 Video Brașov. Un autobuz Codreanu a luat foc. În autobuz de aflau 7 calatori 2 Video Brașov. Un autobuz Codreanu a luat foc. În autobuz de aflau 7 calatori 3 Video Brașov. Un autobuz Codreanu a luat foc. În autobuz de aflau 7 calatori 4

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Allen Coliban: „Vile în Bucegi. Pe platoul Bucegilor nu va apărea doar “o parcare frumoasă”, ci și vile, hoteluri. Mă lupt cu ei de 2 ani și jumătate. Au venit cu legi scrise prost, prin care primarii puteau să …”

Next Story

(Foto) Accident Brașov. 3 mașini lovite pe Saturn, o persoană transportată la spital