(Foto) Accident Brașov. 3 mașini lovite pe Saturn, o persoană transportată la spital

Last Updated on septembrie 16, 2019 Trei autoturisme au fost lovite pe bulevardul Saturn, luni după-amiază. O persoană a fost transportată la spital, prezenta traumatisme cranio-cerebral, cranio-facial, toracic și la mâini și picioare.

„Pe Bulevardul Saturn din municipiul Brașov a avut loc un accident rutier, coliziune între două autovehicule, unul dintre acestea ricoșând în al treilea autovehicul, parcat. În urma impactului au rezultat două victime, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, agent de poliție Nadia Olaru, citat de mytex.ro.
(Foto) Accident Brașov. 3 mașini lovite pe Saturn, o persoană transportată la spital 1
(Foto: Info Trafic jud. Brasov via Brașov Metropolitan)

(Foto) Accident Brașov. 3 mașini lovite pe Saturn, o persoană transportată la spital 2

(Foto) Accident Brașov. 3 mașini lovite pe Saturn, o persoană transportată la spital 3

Revenim cu detalii!

Previous Story

Video Brașov. Un autobuz Codreanu a luat foc. În autobuz de aflau 7 calatori

Next Story

Brașov. Alina: „Acum 2 minute in fata la Mall-ul AFI un copil a căzut din mașină si a nimerit sub o alta mașină care se afla in mers. …Tatăl sau ruda copilului a alergat spre mașina care avea copilul sub roti, a tras copilul repede si a fugit. Oamenii erau panicați de starea copilului deoarece tipa sub mașină, sărăcuțul…”