Video Brașov. Alt șofer suprins în timp ce mergea pe contrasens în sensul giratoriu

Last Updated on septembrie 20, 2019 Greu cu sensurile giratorii din Brașov, chiar și pentru șoferii din oraș care ar fi trebuit să se obișnuiască până acum cu ele.

Un șofer a fost surprins circulând pe contrasens prin giratoriul de la la intersecția străzilor Camil Petrescu cu Tudor Arghezi, anunță bizbrasov.ro.

Bogdan Avram: „Băi …. cu Renault gri BV 16 …, când mergi pe contrasens in sensul giratoriu și te evit eu pentru că frânez la timp, tot tu înjuri in loc să îți ceri scuze?”
Vezi aici Video:

În luna mai, un șofer a fost filmat în sensul giratoriu Calea București-Saturn circulând pe contrasens. „În urma vizualizării imaginilor, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Braşov s-au sesizat din oficiu, au efectuat verificări şi au identificat conducătorul auto. Acesta este un bărbat în vârstă de 67 de ani, din municipiul Braşov. Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, iar ca măsură complementară i-au suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 60 de zile”, a confirmat pentru mytex.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Braşovul Pedalează: „Haideți să facem cea mai mare adunare de bicicliști, să arătăm Brașovului că suntem mulți și că ne dorim piste de biciclete sigure”

Next Story

Brașov. Un bărbat a murit în magazinul Kaufland de pe Calea București. „Echipajul SMURD s-a deplasat la Kaufland, în Brașov, pentru …”